Бисквитена торта с домашен крем

Бисквитена торта с домашен крем
ОТ:
на 1 Февруари 2013 г., 10:01 ч.
Порции: 20
Трудност: Лесно
Време за подготовка: 45 минути
Време за готвене: 5 часа и 20 минути
Общо време: 6 часа и 5 минути

Необходими продукти:

1 пакетче бисквити по тънки по-възможност 1,5 л. мляко 7 с.л. пресято брашно 300 гр. захар 100 гр. масло 100 гр. шоколад

Как да си приготвим Бисквитена торта с домашен крем

Слагаме млякото до кипне на котлона подслаждаме го на вкус и изваждаме половин литър от него за потапянето но бисквитите. В останалия врящ литър добавяме, кашата образувана от брашното и вода при непрекъснато бъркане, след сгъстяване изваждаме от котлона и добавяме шоколада и маслото.
Потапяме бисквитите в горещото заделено мляко и ги редим в тава отгоре слагаме крем и така редим до изчерпване на продуктите. Украсяваме и я оставяме да престои за 5 чаша на хладно. ДА ВИ Е СЛАДКО!
Публикувана от: на 1 Февруари 2013 г., 10:01 ч., прочетена 1280 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
karil
на 15:22, 1 Фев 2013 г. от
Много по-фин ще стане кремът, ако вместо брашно се използва царевично нишесте и се добавят 4 жълтъка. Крем с брашно не бих направила. Освен това сте пропуснали да посочите какво правите със захарта.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Бисквитена торта с домашен крем

Тирамису

Тирамису

Жълтъците се разделят от белтъците. Жълтъците се смесват със…

коментари (1)
от: Илина Савова, 22г
Бисквитената торта на Рая

Бисквитената торта на Рая

крема: В тенджерка се изсипва около 750 мл. от млякото и се оставя…

коментари (1)
от: raycheto
Домашна торта - лесна

Домашна торта - лесна

Приготвяне на блата: Разбиват се отделно белтъците с половината…

коментари (2)
от: Ралица Влаева
Торта с праскови

Торта с праскови

На БЛАТА: Разбиваме всички съставки на тестото до получаването…

коментари (0)
от: Деница Стоянова
Шоколадова торта

Шоколадова торта

Яйцата се разбиват с захарта. Прибавя се омекналото масло като се…

коментари (0)
от: вики
Myla
Запазена на 2013-02-07 14:04:11
geri3112
Запазена на 2013-02-04 09:22:14
svetla70n
Запазена на 2013-02-03 21:16:20
StKiprin
Запазена на 2013-02-03 21:03:54
slavi61
Запазена на 2013-02-03 09:19:38

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме