Винен кебап

Винен кебап
Порции: 6
Трудност: Лесно
Време за подготовка: 1 час и
Време за готвене: 20 минути
Общо време: 1 час и 20 минути

Необходими продукти:

1 кг. свинска плешка 1 ч.ч. червено вино 1 к.ч. доматен сос 2 с.л. брашно 1 скилидка чесън 1 дафинов лист 3-4 с.л. сметана черен пипер червен пипер

Как да си приготвим Винен кебап

Месото се нарязва на малки парченца, наръсва се с черен пипер, изпържва се в олиото със счуканата скилидка чесън, залива се с подсолена вода да покрие месото и се задушава до омекване. Прибавя се виното, доматения сос, дафиновия лист, посолява се, добавя се размитото във вода брашно, залива се с 2 ч.ч. вода и разбъркваме.
Варим 5-6 мин., поръсваме с червен пипер и варим още 5-6 мин. Махаме от огъня и като поизстине, добавяме сметаната. Сервира се заедно с топка картофено пюре или варен ориз или заедно в една чиния.
Публикувана от: на 5 Март 2008 г., 23:52 ч., прочетена 52452 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Винен кебап

Свинско контра филе с кашкавалена коричка

Свинско контра филе с кашкавалена коричка

С помощта на кухненски нож правим дупка в контра филето.…
Свински руладини с гъби и пюре от кестени

Свински руладини с гъби и пюре от кестени

Начукайте всяка пържола на тънко. Овкусете ги със сол, черен…
Свинско руло с праз, орехи и сушени сини сливи

Свинско руло с праз, орехи и сушени сини сливи

Почистете контра филето от ципите. Започнете да разрязвате…
Ноазети със свинко месо

Ноазети със свинко месо

Почистеното от ципи месо, се начуква леко, нарязва се на 12…
Попска яхния

Попска яхния

Месото се нарязва на малки парчета и се запържва в загрята…
pppppppppp
Запазена на 2013-01-27 14:36:06
jenipuh
Запазена на 2013-01-27 11:50:13
kamenoff
Запазена на 2012-12-08 19:07:53
Avrora
Запазена на 2012-10-28 17:58:30
maya.lulankova
Запазена на 2012-09-21 15:01:40

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме