Грис халва

Грис халва
(59)
ОТ:
на 22 Март 2008 г., 17:25 ч.
Порции: 7
Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 15 минути
Общо време: 25 минути

Необходими продукти:

1 ч.ч. захар 1 ч.ч. олио 1 ч.ч. грис

Как да си приготвим Грис халва

Приготвя се сироп от захарта и 1 чаена чаша вода. В сгорещеното олио се пържи гриса и след това се залива със сиропа.
Публикувана от: на 22 Март 2008 г., 17:25 ч., прочетена 18505 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Грис халва

Реване 3

Реване 3

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване, добавя се олиото,…

коментари (0)
от: dimi kehaiova
Карамелени макарони

Карамелени макарони

Сварете макароните. Разбийте яйцата и към тях прибавете млякото…

коментари (0)
от: Вити
Ябълкова пита

Ябълкова пита

Разбиват се яйцата и захарта до побеляване, след това се добавя…

коментари (2)
от: Даяна Стоянова
Сладък кекс

Сладък кекс

Киселото мляко се обърква със содата, добавят се олиото, захарта…

коментари (0)
от: veronikka
Крем карамел с кроасани Мама Мия

Крем карамел с кроасани Мама Мия

1. Яйцата се разбиват със захарта и ванилиите. 2. Млякото се…

коментари (0)
от: Йорданка
kalinka.klinkova
Запазена на 2012-10-17 14:23:09
megaganka
Запазена на 2012-08-05 18:05:01
glory
Запазена на 2012-07-10 17:33:32

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме