Задушени гъби

Порции: 4
Време за подготовка: 20 минути

Необходими продукти:

500 измити и почистени гъби 60 гр масло сол магданоз

Как да си приготвим Задушени гъби

В затопленото масло слагаме нарязаните гъби (ако са много малки може да не ги режете) посоляваме и слагаме капака. Задушаваме докато водата се изпари, като от време на време разбъркваме.
Публикувана от: на 18 Март 2008 г., 22:51 ч., прочетена 16817 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Задушени гъби

Ориз със зелен лук

Ориз със зелен лук

Измития и почистен лук се нарязва и се пържи в олиото. Когато…
Брюкселско зеле с яйца

Брюкселско зеле с яйца

Варим зелето в подсолена вода, отцеждаме и държим на топло. На…
Брюкселско с домати

Брюкселско с домати

Измитото зеле се задушава в олиото, около 20 мин. на умерен огън, с…
Зеленчуци с яйца и кашкавал

Зеленчуци с яйца и кашкавал

Картофите нарязваме на тънки кръгчета. Гъбите на парченца.…
Зеленчуци в сметанов сос

Зеленчуци в сметанов сос

Бланширайте зеленчуците за 5-10 минути в кипяща вода и ги отцедете.…
Все още никой не е запазил тази рецепта в кутията си с любими рецепти. Бъдете първите. Добави в кутията за рецепти.

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме