Задушени гъби

Порции: 4
Време за подготовка: 20 минути

Необходими продукти:

500 измити и почистени гъби 60 гр масло сол магданоз

Как да си приготвим Задушени гъби

В затопленото масло слагаме нарязаните гъби (ако са много малки може да не ги режете) посоляваме и слагаме капака. Задушаваме докато водата се изпари, като от време на време разбъркваме.
Публикувана от: на 18 Март 2008 г., 22:51 ч., прочетена 16541 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Задушени гъби

Фасул по селски

Фасул по селски

Нарязваме лука на ситно и настъргваме моркова. След това…

коментари (2)
от: Петя
Ориз с домати

Ориз с домати

Почистваме и измиваме ориза. Нарязаният на ситно лук, запържваме…

коментари (0)
от: Петя Кърбанова
Тиквички със заливка

Тиквички със заливка

Обелени и нарязани на кубчета, тиквичките се варят за около 5…

коментари (0)
от: Нели
Картофи на фурна с бира

Картофи на фурна с бира

Картофите, ако са пресни само се измиват, а ако са стари се…

коментари (0)
от: Ралица Влаева
Kартоф Бонбона-гарнитура

Kартоф Бонбона-гарнитура

Измитите картофи увиваме в алуминиево фолио с форма на бонбон.…

коментари (0)
от: Живко Липчев
Все още никой не е запазил тази рецепта в кутията си с любими рецепти. Бъдете първите. Добави в кутията за рецепти.

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме