Запечени пилешки бутчета

Порции: 4
Време за подготовка: 20 минути
Време за готвене: 15 минути
Общо време: 35 минути

Необходими продукти:

4 пилешки бутчета 1 кубче зеленчуков бульон 80 гр. кашкавал 80 гр. топено сирене 30 гр. масло черен пипер сол

Как да си приготвим Запечени пилешки бутчета

Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода и кубчето бульон. Обезкостяват се и ги слагаме в тавичка с 1 к.ч. от бульона в който са врели. Поливаме с маслото, намазваме с топеното сирене, поръсваме с черен пипер и наръсваме с настърган кашкавал. Запичаме до златисто.
Публикувана от: на 25 Март 2008 г., 21:14 ч., прочетена 37057 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Запечени пилешки бутчета

Пиле с грах

Пиле с грах

Нарязваме пилето на порции, изпържваме от двете страни в масло и…
Пилешко месо с ориз

Пилешко месо с ориз

Изпържваме нарязаното на кубчета месо в олио, настърганите…
Пиле със сметана ІІ

Пиле със сметана ІІ

Нарязваме почистеното пиле на порции, посоляваме поръсваме с…
Пиле с маслини

Пиле с маслини

Нарязваме пилето на порции ги изпържваме в част от маслото,…
Пиле фрикасе

Пиле фрикасе

Нарязваме на порции почистеното пиле, посоляваме, поръсваме с…
dimi2504
Запазена на 2014-06-23 21:51:56
vessy
Запазена на 2013-03-19 10:07:38
galka86
Запазена на 2013-03-05 15:11:59
Любомир Ангелов
Запазена на 2012-12-29 18:27:22
кали
Запазена на 2012-12-29 17:53:09

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме