Запечени пилешки бутчета

Порции: 4
Време за подготовка: 20 минути
Време за готвене: 15 минути
Общо време: 35 минути

Необходими продукти:

4 пилешки бутчета 1 кубче зеленчуков бульон 80 гр. кашкавал 80 гр. топено сирене 30 гр. масло черен пипер сол

Как да си приготвим Запечени пилешки бутчета

Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода и кубчето бульон. Обезкостяват се и ги слагаме в тавичка с 1 к.ч. от бульона в който са врели. Поливаме с маслото, намазваме с топеното сирене, поръсваме с черен пипер и наръсваме с настърган кашкавал. Запичаме до златисто.
Публикувана от: на 25 Март 2008 г., 21:14 ч., прочетена 36920 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Запечени пилешки бутчета

Гювече с пилешки дробчета, картофи, гъби и кашкавал

Гювече с пилешки дробчета, картофи, гъби и кашкавал

Вземете гювече и на дъното му изсипете разтопеното масло след…

коментари (0)
от: Маргарита Димитрова гр. Червен бряг, обл. Плевенска
Пилешки дробчета с ориз на фурна

Пилешки дробчета с ориз на фурна

Дробчетата се измиват, почистват и се слагат в тавичка, поръсват…

коментари (1)
от: Маргарита Димитрова гр. Червен бряг, обл. Плевенска
Лютика с пиле

Лютика с пиле

Изпечете пилето, оставете го да изстине и го обезкостете.…

коментари (1)
от: Маргарита Димитрова гр. Червен бряг, обл. Плевенска
Пиле с глезотийки в йенска тенджера

Пиле с глезотийки в йенска тенджера

Нарежете пилето на порции, осолете го и наредете месото в…

коментари (0)
от: Маргарита Димитрова гр. Червен бряг, обл. Плевенска
Пилешко с гъби и сметана

Пилешко с гъби и сметана

Пилешкото филе се маринова с уни сос подправката за пиле, овалва…

коментари (0)
от: Красимира от Белослав
dimi2504
Запазена на 2014-06-23 21:51:56
vessy
Запазена на 2013-03-19 10:07:38
galka86
Запазена на 2013-03-05 15:11:59
Любомир Ангелов
Запазена на 2012-12-29 18:27:22
кали
Запазена на 2012-12-29 17:53:09

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме