Запечен кашкавал

Порции: 1-2
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 15 минути
Общо време: 30 минути

Необходими продукти:

300 гр кашкавал 3 яйца 1 ч.ч. прясно мляко 1 с.л. брашно черен пипер сол

Как да си приготвим Запечен кашкавал

Разбиват се яйцата, слага се брашното, бърка се леко, изсипва се млякото и настъргания кашкавал, черния пипер и солта. Обърква се и се изсипва в намаслена тавичка, поръсена с брашно. Запича се до зачервяване.
Публикувана от: на 29 Юни 2007 г., 15:54 ч., прочетена 17869 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Запечен кашкавал

Спанак със сирене и гъби-Zu

Спанак със сирене и гъби-Zu

Почистеният и измит спанак се вари в подсолена, кипяща вода 5 мин.,…
Китайско зеле по пекински

Китайско зеле по пекински

В уок загрейте олиото на силен котлон. Прибавете лука, чесъна и…
Зеленчуци на грил

Зеленчуци на грил

Намажи с мазнина решетката и загрей барбекюто. Нарежи на дебели…
Зеленчуци,който не яде ..

Зеленчуци,който не яде ..

Чушките се режат на дребно, морковите на колелца, картофите на…
Фалафел със сос "Тахини"

Фалафел със сос "Тахини"

Зърната сух нахут се накисват във водата и се оставят да преседят…
Bibi
Запазена на 2015-04-20 15:30:32
ammmi
Запазена на 2015-04-01 10:30:58
Цветина Н
Запазена на 2015-03-10 20:00:48
snejana.zlateva
Запазена на 2014-11-26 18:23:41
vessy
Запазена на 2013-06-08 21:14:29

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме