Негърче II

Негърче II
(18)
ОТ:
на 13 Ноември 2009 г., 10:17 ч.
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 20 минути
Общо време: 35 минути

Необходими продукти:

Тесто: 1 кофичка кисело мляко 1 кофичка захар (може и по-малко) 1 кофичка брашно 4 с.л. какао 1 ч.л. канела(по желание) 1 ч.л. сода бикарбонат 125 г. масло Глазура: 1/2 масло 1 с.л. какао 7 с.л. вода 6 ч.л. захар

Как да си приготвим Негърче II

Маслото се разтапя, добавя се захарта и се разбърква с миксера, след това и останалите продукти, до хомогенна смес. Сместа се изсипва в тава или форма, и се поставя в добре загрята фурна. Пече се на умерена фурна, около 20 мин.. Пробва се с клечка, ако има нужда се допича.
Глазурата се приготвя, като се загрява водата, добавя се маслото, какаото и захарта да се разтопи и се маха от огъня. Върху готовия, топъл сладкиш се залива с глазурата и негърчето е готово.
ПРИЯТЕН АПЕТИТ!


Публикувана от: на 13 Ноември 2009 г., 10:17 ч., прочетена 38933 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
Любомир Ангелов
на 15:20, 18 Мар 2013 г. от
Когато не можете да разберете дали се е опекъл сладкишът, прободете го с клечка и ако има по нея от суровата смес печете още.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 1 потребителя сметнаха този коментар за полезен

DDGabby
на 20:35, 4 Сеп 2011 г. от
Всъщност е негърче и се прави в тава

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

violeta
на 19:28, 15 Юли 2011 г. от
Za nishto ne stava toq keks.Palen bokluk.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 2 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Габриела  Великова Слугова
на 19:09, 6 Яну 2011 г. от
Със студена глазура се полива топлото негърче или обратно. Фурната се загрява на 180градуса.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 6 потребителя сметнаха този коментар за полезен

христян
на 21:15, 14 Юли 2010 г. от
е тва е негърче

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 7 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Негърче II

Кекса на баба

Кекса на баба

Яйцата се разбиват хубаво,(с миксер) след това се поставя олиото…

коментари (2)
от: Галена Даниел Здравкова
Негърче II

Негърче II

Маслото се разтапя, добавя се захарта и се разбърква с миксера,…

коментари (7)
от: Габриела Великова Слугова
Кекс без яйца

Кекс без яйца

Всичко се разбърква заедно и се изсипва в кексова форма. Пече се…

коментари (4)
от: Genoveva
Кекс Милена

Кекс Милена

Първо се слагат яйцата и се разбъркват после се слага захарта, тя…

коментари (6)
от: Milena kioseva
Дунапренов кекс

Дунапренов кекс

Яйцата и захарта се разбиват добре и се добавя брашното с…
mari_samanta
Запазена на 2014-01-27 11:28:35
kaketo_berk
Запазена на 2013-07-07 16:20:41
liskonti
Запазена на 2013-04-09 20:53:35
make631963
Запазена на 2013-03-26 09:21:52
marianaki
Запазена на 2012-11-05 22:12:47

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме