Панирани пилешки бутчета

Порции: 4
Време за подготовка: 30 минути
Време за готвене: 30 минути
Общо време: 60 минути

Необходими продукти:

1 кг пилешки бутчета 200 гр кашкавал 60 гр горчица 4 яйца 150 гр галета черен пипер олио сол

Как да си приготвим Панирани пилешки бутчета

Кашкавалът се настъргва на ситно ренде, добавя се горчицата, две яйца, черния пипер, сол и се разбърква. С тази смес се облепват пилешките бутчета. Останалите 2 яйца се разбиват на пяна. Облепените бутчета се овалват в галета, яйце и пак галета и яйце. Пържат се в повечко олио на умерен огън до златисто.
Публикувана от: на 8 Юни 2008 г., 23:28 ч., прочетена 20103 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Панирани пилешки бутчета

Пилешко месо с ориз

Пилешко месо с ориз

Изпържваме нарязаното на кубчета месо в олио, настърганите…
Пиле със сметана ІІ

Пиле със сметана ІІ

Нарязваме почистеното пиле на порции, посоляваме поръсваме с…
Пиле с маслини

Пиле с маслини

Нарязваме пилето на порции ги изпържваме в част от маслото,…
Пиле фрикасе

Пиле фрикасе

Нарязваме на порции почистеното пиле, посоляваме, поръсваме с…
Мусака с пилешко месо и зеленчуци

Мусака с пилешко месо и зеленчуци

Пилето се обезкостява, кокалите слагаме да се варят в 2 ч.ч. вода,…
fatme78
Запазена на 2013-01-04 22:37:25
parov
Запазена на 2013-01-04 10:22:05
nevabo
Запазена на 2012-08-05 09:16:55

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме