Панирани пилешки бутчета

Порции: 4
Време за подготовка: 30 минути
Време за готвене: 30 минути
Общо време: 60 минути

Необходими продукти:

1 кг пилешки бутчета 200 гр кашкавал 60 гр горчица 4 яйца 150 гр галета черен пипер олио сол

Как да си приготвим Панирани пилешки бутчета

Кашкавалът се настъргва на ситно ренде, добавя се горчицата, две яйца, черния пипер, сол и се разбърква. С тази смес се облепват пилешките бутчета. Останалите 2 яйца се разбиват на пяна. Облепените бутчета се овалват в галета, яйце и пак галета и яйце. Пържат се в повечко олио на умерен огън до златисто.
Публикувана от: на 8 Юни 2008 г., 23:28 ч., прочетена 19634 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Панирани пилешки бутчета

Пиле със сос

Пиле със сос

Пилешките гърди се начукват леко и се поръсват с черен пипер и…
Задушено пиле със зеленчуци

Задушено пиле със зеленчуци

Пилето се измива и се нарязва на порции. Поръсва се със сол, черен…
Панирани пилешки бутчета II

Панирани пилешки бутчета II

Кашкавалът се настъргва на ситно, добавят се горчицата, 2 яйца,…
Пиле в тесто ІІ

Пиле в тесто ІІ

Изчистеното и измито пиле се натрива отвътре и отвън със счукан…
Пиле с ориз

Пиле с ориз

Пилето се измива, нарязва на порции и се сварява заедно с…
fatme78
Запазена на 2013-01-04 22:37:25
parov
Запазена на 2013-01-04 10:22:05
nevabo
Запазена на 2012-08-05 09:16:55

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме