Панирани телешки пържоли

Панирани телешки пържоли
Порции: 4
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 20 минути
Общо време: 35 минути

Необходими продукти:

4 телешки пържоли 1 бр. яйце 5 с.л. прясно мляко 5 с.л. настъргано сирене 2 с.л. лимонов сок черен пипер олио сол

Как да си приготвим Панирани телешки пържоли

Начукваме леко пържолите на тънко, посоляваме, поръсваме с черен пипер и лимонов сок, потапяме в яйце, разбито с прясно мляко и сирене, пържим до порозовяване на умерен огън.
Публикувана от: на 5 Март 2008 г., 0:28 ч., прочетена 11805 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Панирани телешки пържоли

Телешки пържоли

Телешки пържоли

Нарязват се тънки пържолки - около 1,5 см дебелина. Начукват се…

коментари (0)
от: Гергана
Телешко с дижонски картофи

Телешко с дижонски картофи

Телешкото е предварително мариновано със зехтин и дижонса…

коментари (0)
от: skarabei
Телешка чорбичка

Телешка чорбичка

Запържваме си лукчето. Нарязваме прясното телешко на плоски…

коментари (1)
от: Пламена Георгиева
Тас-кебап

Тас-кебап

Месото се измива и се реже на малки парченца. Посолява се, поръсва…
Бифтек от телешко месо по английски

Бифтек от телешко месо по английски

Начуканото и почистено месо от сухожилия се нарязва на 4 парчета,…
Все още никой не е запазил тази рецепта в кутията си с любими рецепти. Бъдете първите. Добави в кутията за рецепти.

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме