Панирани чушки

Порции: 4

Необходими продукти:

8 чушки-печени, обелени 2 яйца брашно сол олио

Как да си приготвим Панирани чушки

Яйцата се разбиват с 2 с.л. вода, чушките се посоляват, овалват се в брашно, потапят се в яйце, пак в брашно и пак в яйце. Пържат се на умерен огън, до златисто.
Публикувана от: на 16 Март 2008 г., 23:31 ч., прочетена 35785 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Панирани чушки

Солена торта II

Солена торта II

В прозрачна купа се рендосват последователно ред белтъци, над…

коментари (0)
от: Елица Каменова
Шмеркезе от мама

Шмеркезе от мама

Сиренето се натрошава добавят се всички други продукти и се…

коментари (0)
от: Пенкова
Яйца с майонеза II

Яйца с майонеза II

Яйцата се сваряват, нарязват и се подреждат в чиния. Майонезата…

коментари (0)
от: Маргарита Димитрова, гр. Червен бряг, обл. Плевенска
Kюфтенца от тиквички - Краси

Kюфтенца от тиквички - Краси

Тиквичките се измиват добре и се настъргват с лука и с чесъна,…

коментари (0)
от: божидара
Калитковата торбичка

Калитковата торбичка

Разбъркайте майонезата с предварително нарязаните колбас,…

коментари (3)
от: Маргарита Димитрова гр. Червен бряг, обл. Плевенска
kaketo_berk
Запазена на 2013-06-30 19:04:35
parov
Запазена на 2012-08-02 17:07:00
svetla70n
Запазена на 2012-07-12 08:06:38
милото
Запазена на 2012-07-11 15:23:54
polihristova84
Запазена на 2012-01-25 20:06:36

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме