Панирани чушки

Порции: 4

Необходими продукти:

8 чушки-печени, обелени 2 яйца брашно сол олио

Как да си приготвим Панирани чушки

Яйцата се разбиват с 2 с.л. вода, чушките се посоляват, овалват се в брашно, потапят се в яйце, пак в брашно и пак в яйце. Пържат се на умерен огън, до златисто.
Публикувана от: на 16 Март 2008 г., 23:31 ч., прочетена 35171 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Панирани чушки

Пълнени кошнички с дробчета по селски

Пълнени кошнички с дробчета по селски

Палачинките: Всичко се слага в купа и се бърка с миксера.…

коментари (0)
от: живка петрова - гр.Добрич
Картофени кюфтета III

Картофени кюфтета III

Суровите картофи се обелват и настъргват на едрото ренде. Леко се…

коментари (0)
от: Димова от София
Картофена торта

Картофена торта

Картофите се белят и се режат на кубчета. Добавя се вода да ги…

коментари (0)
от: Зорница
Панирани моркови със сусам

Панирани моркови със сусам

Морковите се почистват и измиват. Сваряват се в подсолена вода.…
Огретен с домати и яйца

Огретен с домати и яйца

Варим яйцата 9 минути на слаб огън, след като кипнат. Ако е силен,…

коментари (1)
от: Мартин Димитров
kaketo_berk
Запазена на 2013-06-30 19:04:35
parov
Запазена на 2012-08-02 17:07:00
svetla70n
Запазена на 2012-07-12 08:06:38
милото
Запазена на 2012-07-11 15:23:54
polihristova84
Запазена на 2012-01-25 20:06:36

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме