Панирани чушки

Порции: 4

Необходими продукти:

8 чушки-печени, обелени 2 яйца брашно сол олио

Как да си приготвим Панирани чушки

Яйцата се разбиват с 2 с.л. вода, чушките се посоляват, овалват се в брашно, потапят се в яйце, пак в брашно и пак в яйце. Пържат се на умерен огън, до златисто.
Публикувана от: на 16 Март 2008 г., 23:31 ч., прочетена 36398 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Панирани чушки

Шприцовани яйца

Шприцовани яйца

Твърдо сварените яйца се разрязват на половинки по дължина. В…

коментари (2)
от: Божана Димитрова
Картофени  лодки със спанак

Картофени лодки със спанак

Картофите се обелват, нарязват се през половината на дължината и…

коментари (0)
от: Ирина
Пилешки хапки II

Пилешки хапки II

Нарязваме филето на хапки, слагаме соев сос и ги объркваме да…

коментари (0)
от: Miglena Marinova Aleksieva
Пълнени кошнички с дробчета по селски

Пълнени кошнички с дробчета по селски

Палачинките: Всичко се слага в купа и се бърка с миксера.…

коментари (0)
от: живка петрова - гр.Добрич
Картофени кюфтета III

Картофени кюфтета III

Суровите картофи се обелват и настъргват на едрото ренде. Леко се…

коментари (0)
от: Димова от София
kaketo_berk
Запазена на 2013-06-30 19:04:35
parov
Запазена на 2012-08-02 17:07:00
svetla70n
Запазена на 2012-07-12 08:06:38
милото
Запазена на 2012-07-11 15:23:54
polihristova84
Запазена на 2012-01-25 20:06:36

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме