Паниран кашкавал ІІ

Порции: 4
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 30 минути
Общо време: 45 минути

Необходими продукти:

400 г. кашкавал 2 яйца брашно галета олио

Как да си приготвим Паниран кашкавал ІІ

Кашкавала се нарязва на 4 парчета, намокря се с вода, овалва се в брашно, разбитите с малко вода яйца, пак в брашно, яйца и накрая по желание в галета. Пържи се в повече мазнина до порозовяване.
Публикувана от: на 10 Март 2008 г., 23:36 ч., прочетена 23290 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Паниран кашкавал ІІ

Пиле в палачинка

Пиле в палачинка

Приготвяме около 10 палачинки. Отделно нарязваме на ситно…

коментари (0)
от: Йорданка Павлова Василева
Солена торта "Асти"

Солена торта "Асти"

Смесва се 1/2 пак. крема сирене,1/2 от сметаната и подправката за…

коментари (0)
от: Теди
Уникални пилешки дробчета

Уникални пилешки дробчета

Измиваме добре дробчетата, нареждаме ги в малка тавичка, режем на…

коментари (0)
от: Таня Радева
Свежарска салатка

Свежарска салатка

Нарязват се на дребно чушките и сварените яйца. Добавя се…
Сърце

Сърце

Кренвишът се дели на две, не до края, по дължина. Двата му края се…

коментари (0)
от: Тина Пеева
Коце
Запазена на 2014-06-02 00:02:04
mimetooo87
Запазена на 2013-11-09 01:56:50
gerito
Запазена на 2012-09-10 13:18:11
iordanka eneva
Запазена на 2012-01-13 20:50:18
daniela.2011
Запазена на 2011-10-10 12:47:10

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме