Паниран кашкавал ІІ

Порции: 4
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 30 минути
Общо време: 45 минути

Необходими продукти:

400 г. кашкавал 2 яйца брашно галета олио

Как да си приготвим Паниран кашкавал ІІ

Кашкавала се нарязва на 4 парчета, намокря се с вода, овалва се в брашно, разбитите с малко вода яйца, пак в брашно, яйца и накрая по желание в галета. Пържи се в повече мазнина до порозовяване.
Публикувана от: на 10 Март 2008 г., 23:36 ч., прочетена 22314 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Паниран кашкавал ІІ

Пухкави панирани кашкавалчета

Пухкави панирани кашкавалчета

Отделно се разбиват белтъците и жълтъците. Към разбитите на пяна…
Печени пиперки с пълнеж

Печени пиперки с пълнеж

Краставиците се нарязват на кубчета, овкусяват се с копър, чесън,…
Пилешки пръчици със сос

Пилешки пръчици със сос

Пилешкото филе се нарязва на лентички с дебелина около 1,5-2см..…

коментари (0)
от: Инчето
Кайма с картофи на фурна

Кайма с картофи на фурна

В кръгла тавичка се налива малко олио. Каймата се разстила в…

коментари (1)
от: Vkusntiiki.net
Яйца с маслини

Яйца с маслини

Необелените картофи се варят, обелват и се режат на тънки люспи.…
Коце
Запазена на 2014-06-02 00:02:04
mimetooo87
Запазена на 2013-11-09 01:56:50
gerito
Запазена на 2012-09-10 13:18:11
iordanka eneva
Запазена на 2012-01-13 20:50:18
daniela.2011
Запазена на 2011-10-10 12:47:10

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме