Пикантни картофи

Пикантни картофи
(14)
ОТ:
на 17 Юни 2009 г., 20:30 ч.
Порции: 5
Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 40 минути
Общо време: 50 минути

Необходими продукти:

1 кг пресни картофи 5 ч.л риган чубрица чесън червен пипер копър ( на прах ) сол на вкус масло олио

Как да си приготвим Пикантни картофи

Картофите се измиват и се нарязват на кубчета. Слагат се в тава и се овкусяват със сол, масло и се поливат с малко олио, за да може по-добре да полепнат подправките по тях. Наръсват се с ригана, червения пипер, чесъна, чубрицата. Пекат на най-високата температура за около 40 минути.
Бон апети :)
Публикувана от: на 17 Юни 2009 г., 20:30 ч., прочетена 21567 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
k_grancharova
на 15:25, 4 Яну 2012 г. от
Пише се ,,ПЕКАТ"

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

ceco
на 12:19, 4 Юни 2011 г. от
ne razbrah samo kopara kade go slagame no i bers kopar si e golqma vkusotiika bravo smile

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Любомир Ангелов
на 17:59, 29 Авг 2009 г. от
Слага се повечко олио, маргарин или масло и се пекът без вода.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 3 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Здравка
на 9:31, 28 Авг 2009 г. от
Вода добавя ли се?

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Пикантни картофи

Картофи на фурна със сос

Картофи на фурна със сос

Обелените картофи се нарязват на тънки филийки и се варят с малко…
Картофки с ориз на фурна

Картофки с ориз на фурна

Лука се нарязва на ситно и се запържва, добавя се червения пипер и…

коментари (0)
от: сладката
Зеле на фурна

Зеле на фурна

В нагорещена мазнина се слага нарязаното на конци зеле, заедно с…
Карфиол в млечен сос

Карфиол в млечен сос

Карфиолът се изчиства, нарязва се на китки и се вари в подсолена…
Пълнени домати II

Пълнени домати II

Лукът се нарязва на дребно и се задушава в маслото, добавя се…
таня георгиева
Запазена на 2014-05-05 14:53:05
Alex
Запазена на 2013-05-10 15:11:11
maria.petkovska1
Запазена на 2013-03-07 13:49:47
gitko74
Запазена на 2012-11-21 21:14:17
stelu6a
Запазена на 2012-10-25 15:38:34

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме