Пиле Жулиен

Пиле Жулиен
(95)
ОТ:
на 11 Март 2009 г., 12:41 ч.
Порции: 2-3
Време за подготовка: 20 минути
Време за готвене: 10 минути
Общо време: 30 минути

Необходими продукти:

2 пилешки пържоли 300 гр. шунка 200 гр. кисели краставички 200 гр. готварска сметана 5 триъгълничета топено сирене 1/2 пакетче масло 1 щипка черен пипер сол на вкус

Как да си приготвим Пиле Жулиен

Маслото се слага в тенджера или по висок тиган и се разтапя. Месото се нарязва на средно дебели ленти и се прибавя при маслото. Пържи се до побеляване. После се прибавят и краставиците и шунката нарязани също на ленти. Бърка се за 3-4 минути. После се прибавя и топеното сирене до разтопяването му. Накрая се сипва сметаната, черния пипер и солта. Бърка се до пожеланото от вас сгъстяване. Приятен апетит.
Публикувана от: на 11 Март 2009 г., 12:41 ч., прочетена 134844 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
vanilina_92
на 12:53, 8 Яну 2013 г. от
Пробвах и стана много вкусно! Адмирации за рецептата smile

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 8 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Краси
на 15:15, 6 Май 2011 г. от
Невероятно вкусно. Бързо и лесно за приготвяне, в същото време е ефектно. Аз прибавям и гъбки, които запържвам с месото /правила съм и със свинско/.Изпържвам бланширани картофи, поставям ги в чиния и преди сервиране ги заливам с готовото ястие.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 30 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Petq Slavova Dobreva
на 14:01, 18 Мар 2011 г. от
i az q probvah samo 4e dobavih surova zelena piperka narqzana na julien4eta stava super. smile

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 4 потребителя сметнаха този коментар за полезен

valq
на 14:56, 11 Фев 2011 г. от
Tazi recepta e nomer edno,no az ne slagam 6unka,za6toto ne obi4am!!!Mnogo e vkusno i sega kato sam bremenna samo tova qm smile

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 6 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Жанета
на 14:33, 23 Май 2010 г. от
Рецептата е просто невероятна! Само че аз например като сложа всичко ПРИБАВЯМ И КЪРИ и го изсипвам в йенска тенджерка с капак и го пъхам във фурната за 20мин. Така не ми ке налага да го бъркам за да не загори а и всичко си запазва първоначалната форма- най-вече късчетата. А кърито е просто неотлъчно когато готвя пиле!

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 23 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Севделина!
на 19:55, 12 Сеп 2009 г. от
Не съм я пробвала,но мисля,че е вкусно!

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 3 потребителя сметнаха този коментар за полезен

ivelina
на 12:36, 30 Авг 2009 г. от
Tazi recepta e mnogo vkusna, no stava o6te po po ako se dobavqt i brokoli probvaite.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 17 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Пиле Жулиен

Пиле фрикасе

Пиле фрикасе

Нарязваме на порции почистеното пиле, посоляваме, поръсваме с…
Мусака с пилешко месо и зеленчуци

Мусака с пилешко месо и зеленчуци

Пилето се обезкостява, кокалите слагаме да се варят в 2 ч.ч. вода,…
Гювеч от пилешко месо

Гювеч от пилешко месо

Месото се посолява, наръсва с черен пипер и ситно нарязан лук и…
Подлучено пиле

Подлучено пиле

Пилето се реже на порции поръсва се черен пипер, запържва в…
Панирано пиле

Панирано пиле

Жълтъците разбиваме, слагаме бирата, брашното, индийското орехче…
Коце
Запазена на 2014-06-04 16:46:10
mimetooo87
Запазена на 2013-11-09 02:09:26
pppppppppp
Запазена на 2013-05-24 10:20:09
galka86
Запазена на 2013-03-05 15:18:24
lalyo27
Запазена на 2013-02-16 18:18:33

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме