Пъстърва печена в плик

Порции: 4
Трудност: Лесно
Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 30 минути
Общо време: 40 минути

Необходими продукти:

4 пъстърви 1 к.ч. нарязани на филийки или счукани сурови бадеми черен пипер 3-4 стръка магданоз 2 лимона сол 1 к.ч. олио (зехтин) плик за печене

Как да си приготвим Пъстърва печена в плик

Рибата се почиства измива, посолява, поръсва с черен пипер и бадеми, от вътре и от вън. Плика се намазва с олио от вътре поставя се рибата ( може всяка в отделен плик), поставя се в тава намазана с олио и се пече в умерена фурна. Поднася се с лимон и клончета магданоз.
Публикувана от: на 28 Ноември 2008 г., 23:59 ч., прочетена 17116 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Пъстърва печена в плик

Скумрия  във фолио

Скумрия във фолио

Скумриите се почистват, измиват, посоляват, наръсват с черен…
Пъстърва на скара

Пъстърва на скара

Изчистете пъстървата без да махате главата. Цялата риба се…
Никулденски Шаран

Никулденски Шаран

Лукът и морковите се нарязват на ситно и се задушават. Подправят…

коментари (1)
от: Валентина Власева
Рибена каша

Рибена каша

В на маслена тавичка с олио нареждаме изчистената риба и леко я…

коментари (0)
от: Таня Славова, Пловдив
Скумрия със сметана

Скумрия със сметана

Почистваме рибата, като махаме вътрешностите, главата, перките,…
valka100
Запазена на 2012-04-20 14:15:35

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме