Свинско месо в сметана

Порции: 2-3
Време за подготовка: 40 минути
Време за готвене: 10 минути
Общо време: 50 минути

Необходими продукти:

600 гр. свинско месо 250 гр. гъби сок от 1 лимон 125 гр. бяло вино 200 мл бульон от месо 200 мл сметана 3-4 стръка магданоз олио черен пипер сол

Как да си приготвим Свинско месо в сметана

Месото се нарязва на кубчета, запържва се с малко сол, черен пипер, изважда се. В мазнината се слагат нарязаните гъби, поръсени предварително с лимонов сок, запържват се и се заливат 125 гр. бяло вино, месния бульон и сметаната. Оставя се на огъня да се сгъсти и се добавя месото, да поври 5-10 мин.
Публикувана от: на 29 Юни 2007 г., 15:54 ч., прочетена 39879 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
siso_man1
на 23:35, 28 Фев 2013 г. от
След смесването на месото с останалата смес (гъби,сметана и вино)за да поври 5-10 минути,изведнъж сметаната мистериозно изчезна.Въпреки това е вкусно.ВНИМАВАЙТЕ СЛЕД СМЕСВАНЕТО (предполагам,че трябва да се следи постоянно и 2-3 мин. стигат).

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 6 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Катерина Бобчева
на 12:45, 22 Юли 2010 г. от
ммммммммм вкусно

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 11 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Свинско месо в сметана

Пача от свински крака, уши и опашка

Пача от свински крака, уши и опашка

Свинските крака, уши и опашка се измиват добре, слагат се в…
Пълнено прасенце по гръцки

Пълнено прасенце по гръцки

Правим нарези на кестените откъм широката част, сваряваме ги и ги…
Картофен кекс със задушени пържоли

Картофен кекс със задушени пържоли

Кекс: Картофите и морковът се нарязват на кубчета и се сваряват.…
Дроб по китайски

Дроб по китайски

Нарежете дроба като за кебап, като отстраните жилите.…
Свински карета със сметанов сос, гъби и горчица

Свински карета със сметанов сос, гъби и горчица

Нарежете добре подсушеното контрафиле на филии с дебелина около…
Тодоров 66
Запазена на 2014-11-03 13:39:10
mastora
Запазена на 2014-06-13 11:53:44
toneva
Запазена на 2014-01-03 16:18:25
chernevski
Запазена на 2013-06-08 10:36:45
susanabgr
Запазена на 2012-11-15 10:53:23

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме