Свинско месо в сметана

Порции: 2-3
Време за подготовка: 40 минути
Време за готвене: 10 минути
Общо време: 50 минути

Необходими продукти:

600 гр. свинско месо 250 гр. гъби сок от 1 лимон 125 гр. бяло вино 200 мл бульон от месо 200 мл сметана 3-4 стръка магданоз олио черен пипер сол

Как да си приготвим Свинско месо в сметана

Месото се нарязва на кубчета, запържва се с малко сол, черен пипер, изважда се. В мазнината се слагат нарязаните гъби, поръсени предварително с лимонов сок, запържват се и се заливат 125 гр. бяло вино, месния бульон и сметаната. Оставя се на огъня да се сгъсти и се добавя месото, да поври 5-10 мин.
Публикувана от: на 29 Юни 2007 г., 15:54 ч., прочетена 39341 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
siso_man1
на 23:35, 28 Фев 2013 г. от
След смесването на месото с останалата смес (гъби,сметана и вино)за да поври 5-10 минути,изведнъж сметаната мистериозно изчезна.Въпреки това е вкусно.ВНИМАВАЙТЕ СЛЕД СМЕСВАНЕТО (предполагам,че трябва да се следи постоянно и 2-3 мин. стигат).

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 6 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Катерина Бобчева
на 12:45, 22 Юли 2010 г. от
ммммммммм вкусно

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 11 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Свинско месо в сметана

Свинско с марината на фурна

Свинско с марината на фурна

За марината: смесват се горчицата, лимоновия сок, нарязана 1…

коментари (0)
от: георги
Руло със свинско месо

Руло със свинско месо

Месото се разрязва по дължина, не до края, след това още веднъж,…

коментари (0)
от: надя
Свински пържоли в йенаглас/ гювече/

Свински пържоли в йенаглас/ гювече/

1. На дъното на съда се слага олио. 2. Овкусява ме пържолите и…

коментари (0)
от: В.Плачкова, Пловдив
Вкусни свински ребърца на фурна- Ина

Вкусни свински ребърца на фурна- Ина

Ребърцата се измиват, след което се намазват обилно с олиото,…

коментари (0)
от: Ивелина.Стойкова
Пържоли с чесън и бира

Пържоли с чесън и бира

Пържолите се начукват, осоляват, овалват се в брашното/ като се…
mastora
Запазена на 2014-06-13 11:53:44
toneva
Запазена на 2014-01-03 16:18:25
chernevski
Запазена на 2013-06-08 10:36:45
susanabgr
Запазена на 2012-11-15 10:53:23
Emiliya Yakimova
Запазена на 2012-05-07 14:55:01

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме