Свинско месо със зеленчуци

(17)
ОТ:
на 17 Февруари 2008 г., 22:42 ч.
Порции: 4
Време за подготовка: 45 минути
Време за готвене: 1 час и
Общо време: 1 час и 45 минути

Необходими продукти:

500 гр. свинско месо 500 гр. картофи 100 гр. зелен фасул 100 гр. грах 2 бр. чушки 1 бр. морков 1 бр. малък син домат 2 бр. червени домата магданоз черен пипер червен пипер олио 1 гл. лук сол

Как да си приготвим Свинско месо със зеленчуци

Свинското месо се реже на кубчета и се пържи в малко олио до зачервяване. Изважда се и на негово място се слага нарязаният лук, бърка се малко и се добавят нарязаните зелен фасул, чушки, морков, син домат и грах, като поомекнат се добавят настърганите домати, бърка се от време на време(зеленчуците може да са от консерви или замразени). Като се посгъсти, сместа се изсипва в тава или гювеч заедно с месото и картофите нарязани на кубчета, добавя се черния пипер, червения пипер, солта, магданоза и 1 ч.ч. вода или повече, ако обичате повече сос. Пече се 1 час на 200 градуса.
Публикувана от: на 17 Февруари 2008 г., 22:42 ч., прочетена 35901 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
emcidi
на 18:14, 20 Фев 2011 г. от
kade vidqhte kartofi we???

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 7 потребителя сметнаха този коментар за полезен

kalin
на 17:40, 20 Фев 2010 г. от
хаха, ТЕ КАРТОФИТЕ СА ГИ СЛОЖИЛИ САМО ЗАРАДИ ИМЕТО

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 1 потребителя сметнаха този коментар за полезен

николай
на 11:48, 15 Сеп 2009 г. от
всичко хубаво ама картофите какво да ги правим 500гр ще си ги държим за другия път.внимаваите като пишете

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 1 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Свинско месо със зеленчуци

Печено прасенце

Печено прасенце

Изчистеното и измито прасенце се намазва с половината масло,…
Крехки свински пържолки

Крехки свински пържолки

Нарязваме свинското месо на пържоли 1см. дебели. С ножа рязваме по…

коментари (0)
от: Elena Georgieva Kazarova-dobar kulinar
Свински дроб с горчица

Свински дроб с горчица

Дробът се нарязва на малки парчета и се изкисва хубаво във вода и…

коментари (0)
от: Ева Караиванова
Свински пържоли на фурна

Свински пържоли на фурна

Пържолите се почистват и леко начукват, поръсват се черен пипер и…
Печено свинско филе

Печено свинско филе

Месото се почиства от жилките. Намазва се с олио и черен пипер,…
Emiliya Yakimova
Запазена на 2013-01-08 20:02:58
parov
Запазена на 2012-12-04 19:14:28
rivanov
Запазена на 2012-04-22 10:51:32
pendalovski
Запазена на 2012-03-14 19:51:22
kostenur4e
Запазена на 2011-12-30 19:42:02

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме