Свинско месо с кисело зеле

Порции: 8
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 2 часа и
Общо време: 2 часа и 15 минути

Необходими продукти:

1 кг. свинска плешка 1 голяма кисела зелка олио черен пипер дафинов лист червен пипер

Как да си приготвим Свинско месо с кисело зеле

Нарязваме месото на кубчета, нарязваме зелето на ивички слагаме в тенджера, добавяме 1 ч.ч. сок от зелето и 1 ч.ч. вода, олио, червен пипер, черен пипер, 1-2 дафинови листа, слагаме капака и варим на тих огън 1 - 2 ч., докато омекне зелето, ако водата не се е изпарила махнете капака още малко да поври. Може да го изсипете в тавичка и да го запечете.
Публикувана от: на 6 Март 2008 г., 22:53 ч., прочетена 47556 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Свинско месо с кисело зеле

Бекон с картофи на фурна

Бекон с картофи на фурна

Картофите се сваряват, след това се нарязват на кубчета и се…

коментари (0)
от: савинчето
Ala amparo

Ala amparo

Намазва се тавичка с малко зехтин. Посоляват се пържолите и се…
Сач със свинско и пилешко месо

Сач със свинско и пилешко месо

Нарязваме свинското и пилешкото месо на кубчета, слагаме ги в…
Вкусни свински муцунки

Вкусни свински муцунки

Свинските маски като цяло не са разпространени много в София. Аз…

коментари (0)
от: Силвия Георгиева
Свински пържоли с топено сирене

Свински пържоли с топено сирене

Всяка пържола се овкусява с подправката и се намазва от едната…

коментари (2)
от: Мариана Барганова
koshta
Запазена на 2012-03-08 12:09:06
gala7720
Запазена на 2011-12-06 13:51:58
Grishkooo
Запазена на 2011-11-21 18:10:43
dimi2504
Запазена на 2011-11-03 17:59:56

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме