Свинско месо с лук

(37)
ОТ:
на 17 Февруари 2008 г., 23:54 ч.
Порции: 4

Необходими продукти:

1 кг. свинско месо 2 скилидки чесън 5 гл. лук черен пипер олио сол

Как да си приготвим Свинско месо с лук

Нарязваме месото на кубчета и го запържваме в олио на умерен огън до зачервяване. Нарязваме лука и добавяме към месото поръсваме с черен пипер и сол. Задушаваме до омекване на лука.
Публикувана от: на 17 Февруари 2008 г., 23:54 ч., прочетена 40276 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Свинско месо с лук

Свинско месо със зеленчуци II

Свинско месо със зеленчуци II

Месото се реже на кубчета и се пържи на умерен огън до…
Свинско месо с лук

Свинско месо с лук

Нарязваме месото на кубчета и го запържваме в олио на умерен огън…
Свински кебап със сметана

Свински кебап със сметана

Нарязвате месото на кубчета. Запържвате го в предварително…

коментари (0)
от: Николай Колев
Свински котлети със зеленчуци

Свински котлети със зеленчуци

Пържим котлетите от двете страни до златисто. Изваждаме ги и…
Сочни пържоли със сос

Сочни пържоли със сос

Смесваме брашното и червения пипер. Към тях прибавяме малко вода,…

коментари (1)
от: Биляна
stefilady
Запазена на 2013-11-24 19:38:07
dimi2504
Запазена на 2013-10-30 11:27:37
StKiprin
Запазена на 2013-03-27 19:28:57
Jivko1968
Запазена на 2013-01-20 14:56:33
parov
Запазена на 2012-12-10 16:09:49

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме