Свинско месо с лук

(37)
ОТ:
на 17 Февруари 2008 г., 23:54 ч.
Порции: 4

Необходими продукти:

1 кг. свинско месо 2 скилидки чесън 5 гл. лук черен пипер олио сол

Как да си приготвим Свинско месо с лук

Нарязваме месото на кубчета и го запържваме в олио на умерен огън до зачервяване. Нарязваме лука и добавяме към месото поръсваме с черен пипер и сол. Задушаваме до омекване на лука.
Публикувана от: на 17 Февруари 2008 г., 23:54 ч., прочетена 39659 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Свинско месо с лук

Дроб по китайски

Дроб по китайски

Нарежете дроба като за кебап, като отстраните жилите.…
Свински карета със сметанов сос, гъби и горчица

Свински карета със сметанов сос, гъби и горчица

Нарежете добре подсушеното контрафиле на филии с дебелина около…
Свинско със сметана и вино

Свинско със сметана и вино

Накиснете свинското в половин чаша бяло вино, сол и черен пипер…
Свинско контра филе с кашкавалена коричка

Свинско контра филе с кашкавалена коричка

С помощта на кухненски нож правим дупка в контра филето.…
Свински руладини с гъби и пюре от кестени

Свински руладини с гъби и пюре от кестени

Начукайте всяка пържола на тънко. Овкусете ги със сол, черен…
stefilady
Запазена на 2013-11-24 19:38:07
dimi2504
Запазена на 2013-10-30 11:27:37
StKiprin
Запазена на 2013-03-27 19:28:57
Jivko1968
Запазена на 2013-01-20 14:56:33
parov
Запазена на 2012-12-10 16:09:49

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме