Свинско месо с лук

(37)
ОТ:
на 17 Февруари 2008 г., 23:54 ч.
Порции: 4

Необходими продукти:

1 кг. свинско месо 2 скилидки чесън 5 гл. лук черен пипер олио сол

Как да си приготвим Свинско месо с лук

Нарязваме месото на кубчета и го запържваме в олио на умерен огън до зачервяване. Нарязваме лука и добавяме към месото поръсваме с черен пипер и сол. Задушаваме до омекване на лука.
Публикувана от: на 17 Февруари 2008 г., 23:54 ч., прочетена 44420 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Свинско месо с лук

Свински котлети пълнени със спанак

Свински котлети пълнени със спанак

Котлетите се измиват със студена вода и внимателно се разрязват…

коментари (0)
от: нели
Яхнийка  вкуснотийка

Яхнийка вкуснотийка

В по-дълбока тенджера се загрява зехтина, задушават се нарязани…

коментари (0)
от: нели
Пържоли с гъби и моркови

Пържоли с гъби и моркови

В намазнена тенджера се нареждат на редове, подправените със сол…

коментари (0)
от: Галя
Мераклийско мезе

Мераклийско мезе

В намазаната с олио тавичка слагаме пържолите. Прибавяме…
Котлети с гъби

Котлети с гъби

Котлетите се нареждат в подмазано иенско стъкло. Отгоре се…

коментари (0)
от: Галка
stefilady
Запазена на 2013-11-24 19:38:07
dimi2504
Запазена на 2013-10-30 11:27:37
StKiprin
Запазена на 2013-03-27 19:28:57
Jivko1968
Запазена на 2013-01-20 14:56:33
parov
Запазена на 2012-12-10 16:09:49

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме