Свинско месо с лук

(37)
ОТ:
на 17 Февруари 2008 г., 23:54 ч.
Порции: 4

Необходими продукти:

1 кг. свинско месо 2 скилидки чесън 5 гл. лук черен пипер олио сол

Как да си приготвим Свинско месо с лук

Нарязваме месото на кубчета и го запържваме в олио на умерен огън до зачервяване. Нарязваме лука и добавяме към месото поръсваме с черен пипер и сол. Задушаваме до омекване на лука.
Публикувана от: на 17 Февруари 2008 г., 23:54 ч., прочетена 40348 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Свинско месо с лук

Свинско месо с кисело зеле

Свинско месо с кисело зеле

Нарязваме месото на кубчета, нарязваме зелето на ивички слагаме…
Печено прасенце

Печено прасенце

Изчистеното и измито прасенце се намазва с половината масло,…
Крехки свински пържолки

Крехки свински пържолки

Нарязваме свинското месо на пържоли 1см. дебели. С ножа рязваме по…

коментари (0)
от: Elena Georgieva Kazarova-dobar kulinar
Свински дроб с горчица

Свински дроб с горчица

Дробът се нарязва на малки парчета и се изкисва хубаво във вода и…

коментари (0)
от: Ева Караиванова
Свински пържоли на фурна

Свински пържоли на фурна

Пържолите се почистват и леко начукват, поръсват се черен пипер и…
stefilady
Запазена на 2013-11-24 19:38:07
dimi2504
Запазена на 2013-10-30 11:27:37
StKiprin
Запазена на 2013-03-27 19:28:57
Jivko1968
Запазена на 2013-01-20 14:56:33
parov
Запазена на 2012-12-10 16:09:49

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме