Свинско месо с лук

(37)
ОТ:
на 17 Февруари 2008 г., 23:54 ч.
Порции: 4

Необходими продукти:

1 кг. свинско месо 2 скилидки чесън 5 гл. лук черен пипер олио сол

Как да си приготвим Свинско месо с лук

Нарязваме месото на кубчета и го запържваме в олио на умерен огън до зачервяване. Нарязваме лука и добавяме към месото поръсваме с черен пипер и сол. Задушаваме до омекване на лука.
Публикувана от: на 17 Февруари 2008 г., 23:54 ч., прочетена 39337 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Свинско месо с лук

Руло със свинско месо

Руло със свинско месо

Месото се разрязва по дължина, не до края, след това още веднъж,…

коментари (0)
от: надя
Свински пържоли в йенаглас/ гювече/

Свински пържоли в йенаглас/ гювече/

1. На дъното на съда се слага олио. 2. Овкусява ме пържолите и…

коментари (0)
от: В.Плачкова, Пловдив
Вкусни свински ребърца на фурна- Ина

Вкусни свински ребърца на фурна- Ина

Ребърцата се измиват, след което се намазват обилно с олиото,…

коментари (0)
от: Ивелина.Стойкова
Пържоли с чесън и бира

Пържоли с чесън и бира

Пържолите се начукват, осоляват, овалват се в брашното/ като се…
Бомбари

Бомбари

Месото се запържва и се добавя празът. Задушават се до омекване,…
stefilady
Запазена на 2013-11-24 19:38:07
dimi2504
Запазена на 2013-10-30 11:27:37
StKiprin
Запазена на 2013-03-27 19:28:57
Jivko1968
Запазена на 2013-01-20 14:56:33
parov
Запазена на 2012-12-10 16:09:49

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме