Сладоледена торта

Сладоледена торта
(18)
ОТ:
на 26 Юли 2009 г., 17:29 ч.
Порции: 4-6
Трудност: Лесно
Време за подготовка: 45 минути
Време за готвене: 24 часа и 30 минути
Общо време: 25 часа и 15 минути

Необходими продукти:

3 пакетчета сладолед на прах “Роял” - различни видове малко пакетче бисквити “Закуска” 200 гр. сладко от цели от ягоди маргарин шоколадови пръчици парче шоколад

Как да си приготвим Сладоледена торта

Взема се форма за кекс и се намазва с маргарин.
Трите сладоледа се разбиват с миксер в отделни купи.
Бисквитите се начупват на различни по форма парченца и се разделят на три.
Във формата се изсипва първият сладолед, в него се нареждат хаотично едната част от бисквитите. Пускат се безразборно ягодки от конфитюра.
След това се изсипва вторият сладолед, редят се втората част от бисквитите и част от ягодите.
Накрая се изсипва и третият сладолед, нареждат се останалите бисквити и ягоди от сладкото. Слага се във фризер и престоява 24 часа.
След като се извади, формата се потапя в дълбока тава с гореща вода за около 1 минута, за да може тортата да се отлепи от съда. Обръща се в поднос, украсява се с пръчиците или настърган шоколад и отново се оставя във фризер за около 30 минути, за да се стегне глазурата.
Сладоледената торта е готова за консумация. Реже се на парчета и се поднася.
Публикувана от: на 26 Юли 2009 г., 17:29 ч., прочетена 13971 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Сладоледена торта

Торта със стар козунак

Торта със стар козунак

Козунакът се натрошава на ситно и се разбърква с подсладеното…

коментари (0)
от: zlatinkata1998
Бишкотена торта

Бишкотена торта

Пакета с крема се изсипва в дълбока купа и се прибавя млякото.…

коментари (0)
от: Деница
Домашна торта

Домашна торта

Захарта и яйцата се разбиват с миксер докато се получи гъста…

коментари (1)
от: Йонита Симеонова
Торта "Гараш"

Торта "Гараш"

Приготвянето на крема започва един ден преди самото сглобяване…

коментари (2)
от: АЛБЕНА
лесна торта Дени

лесна торта Дени

Поставяте единя блат в поднос или чиния и поливате със сиропа.…

коментари (0)
от: Деница
tanqq@abv.bg
Запазена на 2012-09-19 14:54:48
baron_84
Запазена на 2012-05-27 16:42:28
val79
Запазена на 2012-02-11 21:41:18
rouzi
Запазена на 2011-11-03 11:38:12
svidna
Запазена на 2011-10-29 16:16:09

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме