Сладоледена торта

Сладоледена торта
(18)
ОТ:
на 26 Юли 2009 г., 17:29 ч.
Порции: 4-6
Трудност: Лесно
Време за подготовка: 45 минути
Време за готвене: 24 часа и 30 минути
Общо време: 25 часа и 15 минути

Необходими продукти:

3 пакетчета сладолед на прах “Роял” - различни видове малко пакетче бисквити “Закуска” 200 гр. сладко от цели от ягоди маргарин шоколадови пръчици парче шоколад

Как да си приготвим Сладоледена торта

Взема се форма за кекс и се намазва с маргарин.
Трите сладоледа се разбиват с миксер в отделни купи.
Бисквитите се начупват на различни по форма парченца и се разделят на три.
Във формата се изсипва първият сладолед, в него се нареждат хаотично едната част от бисквитите. Пускат се безразборно ягодки от конфитюра.
След това се изсипва вторият сладолед, редят се втората част от бисквитите и част от ягодите.
Накрая се изсипва и третият сладолед, нареждат се останалите бисквити и ягоди от сладкото. Слага се във фризер и престоява 24 часа.
След като се извади, формата се потапя в дълбока тава с гореща вода за около 1 минута, за да може тортата да се отлепи от съда. Обръща се в поднос, украсява се с пръчиците или настърган шоколад и отново се оставя във фризер за около 30 минути, за да се стегне глазурата.
Сладоледената торта е готова за консумация. Реже се на парчета и се поднася.
Публикувана от: на 26 Юли 2009 г., 17:29 ч., прочетена 14090 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Сладоледена торта

Лесна бисквитена торта

Лесна бисквитена торта

Бисквитите се натрошават и се заливат с топлото прясно…

коментари (1)
от: велина
Сладкиш със сметанов крем

Сладкиш със сметанов крем

Жълтъците се разделят от белтъците. Жълтъците се разбиват с…
Желирана торта - Илиян

Желирана торта - Илиян

Рулото се реже на колелца и се реди в дълбока купа по стената и се…

коментари (0)
от: Iliqn s. Konqvo
торта Люси

торта Люси

Кремчето се разбива с 400 гр. подсладено студено прясно мляко…

коментари (0)
от: Ани
Шоколадова Торта Рикота Италиана

Шоколадова Торта Рикота Италиана

1. За да направим блатовете, смесваме маслото, захарта, яйцата,…

коментари (1)
от: Desi Stoyanova
tanqq@abv.bg
Запазена на 2012-09-19 14:54:48
baron_84
Запазена на 2012-05-27 16:42:28
val79
Запазена на 2012-02-11 21:41:18
rouzi
Запазена на 2011-11-03 11:38:12
svidna
Запазена на 2011-10-29 16:16:09

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме