Сос за дюнер

Сос за дюнер
(5)
ОТ:
на 18 Април 2012 г., 14:53 ч.
Време за подготовка: 10 минути

Необходими продукти:

200 гр.. кисело мляко 3 с.л. майонеза 3-4 бр. сварени и пасирани картофи сол лимонов сок на вкус 2 нарязани на ситно скилидки чесън или 1 с.л. брашно от чесън

Как да си приготвим Сос за дюнер

Всички съставки се смесват последователно, както са изброени. Сместа се разбърква добре и се оставя в хладилник поне за 2-3 часа.
Публикувана от: на 18 Април 2012 г., 14:53 ч., прочетена 4813 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Сос за дюнер

Чеснов сос II

Чеснов сос II

Чесънът и копърът се нарязват на много ситно. Объркваме…
Доматен сос

Доматен сос

В дълбок съд се слага олиото да се сгорещи, след това и доматеното…

коментари (0)
от: Виктория Стойнева - гр. Дупница
Свеж пролетен сос

Свеж пролетен сос

Изсипва се в съд, киселото мляко, добавя се горчицата. Нарязва се…

коментари (0)
от: Мария Вълканова
Чеснов сос III

Чеснов сос III

Продуктите се смесват добре и сосът е готов. Може да се консумира…

коментари (0)
от: Гергана
Сладко кисел сос

Сладко кисел сос

1 ч.ч. оцет се сипва в тиган и се оставя да заври. След това се…
lina68
Запазена на 2014-02-02 21:17:29
pepa_mitko
Запазена на 2013-04-08 22:26:35
eli_ilieva
Запазена на 2013-03-01 21:57:04
Anna Bojilova
Запазена на 2012-09-10 00:36:05
милото
Запазена на 2012-07-11 21:55:09

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме