Сос за дюнер

Сос за дюнер
(5)
ОТ:
на 18 Април 2012 г., 14:53 ч.
Време за подготовка: 10 минути

Необходими продукти:

200 гр.. кисело мляко 3 с.л. майонеза 3-4 бр. сварени и пасирани картофи сол лимонов сок на вкус 2 нарязани на ситно скилидки чесън или 1 с.л. брашно от чесън

Как да си приготвим Сос за дюнер

Всички съставки се смесват последователно, както са изброени. Сместа се разбърква добре и се оставя в хладилник поне за 2-3 часа.
Публикувана от: на 18 Април 2012 г., 14:53 ч., прочетена 4701 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Сос за дюнер

Млечно-чеснов сос

Млечно-чеснов сос

В купа се смесват млякото, семтаната, майонезата и лимоновия сок.…
Гъбена феерия

Гъбена феерия

Гъбите се нарязват и задушават с малко олио. Като поомекнат се…
Млечно-майонезен сос с копър

Млечно-майонезен сос с копър

Слага се в съд млякото и се разбърква, добавя се майонеза,…

коментари (0)
от: криси
Млечен сос II

Млечен сос II

Сипва се млякото и майонезата в една купа и се бърка докато не…

коментари (1)
от: Александра Арсова 6кл
Пикантен сос II

Пикантен сос II

В една купичка изсипвате киселото мляко, поръсвате с шарена сол и…

коментари (0)
от: Калоян
lina68
Запазена на 2014-02-02 21:17:29
pepa_mitko
Запазена на 2013-04-08 22:26:35
eli_ilieva
Запазена на 2013-03-01 21:57:04
Anna Bojilova
Запазена на 2012-09-10 00:36:05
милото
Запазена на 2012-07-11 21:55:09

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме