Сочни пържоли със сос

(44)
ОТ:
на 27 Февруари 2008 г., 12:26 ч.
Порции: 6
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 1 час и 30 минути
Общо време: 1 час и 45 минути

Необходими продукти:

6 свински пържоли (може и телешко) 1 супена лъжица брашно 1 супена лъжица червен пипер малко вода черен пипер сол на вкус

Как да си приготвим Сочни пържоли със сос

Смесваме брашното и червения пипер. Към тях прибавяме малко вода, за да стане гъсто като боза. Осоляваме пържолите и всяка поотделно потапяме в сместа. Поставяме ги в намазнена тавичка и ако е останало от соса поливаме върху пържолите. Наливаме малко вода до средата на тавичката. Поръсваме с черен пипер, покриваме с фолио и печем в загрята фурна 1ч. и 30 мин. до 2 часа.
Публикувана от: на 27 Февруари 2008 г., 12:26 ч., прочетена 44042 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
ivan
на 15:20, 27 Фев 2010 г. от
strahotni pargolki,obi4am vi ,strahotno udovolstvie,nazdrave i daite o6te podobni retsepti,badete jivi i zdravi i nahraneni.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 20 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Сочни пържоли със сос

Вкусни свински муцунки

Вкусни свински муцунки

Свинските маски като цяло не са разпространени много в София. Аз…

коментари (0)
от: Силвия Георгиева
Свински пържоли с топено сирене

Свински пържоли с топено сирене

Всяка пържола се овкусява с подправката и се намазва от едната…

коментари (2)
от: Мариана Барганова
Свински хапки със сметана и топено сирене

Свински хапки със сметана и топено сирене

Праза се нарязва и запържва, докато омекне. След това се слага…

коментари (0)
от: Таня Лазарова
Вкусни и сочни пържоли

Вкусни и сочни пържоли

Пържолите може да се начукат! Слагаме малко подправка на…

коментари (0)
от: Атанаска на 12 години
Друсан кебап :)

Друсан кебап :)

Приготвянето е изключително лесно и бързо , а резултата е…

коментари (0)
от: Силвия Георгиева
sladim
Запазена на 2014-10-14 21:13:22
stefilady
Запазена на 2013-12-21 23:21:21
djovanilom
Запазена на 2013-12-19 17:26:49
iva999
Запазена на 2013-07-17 12:03:06
mimetooo87
Запазена на 2013-04-15 15:11:56

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме