Сръбска плескавица на скара

Сръбска плескавица на скара
(1)
ОТ:
на 25 Юли 2013 г., 21:55 ч.
Порции: 4
Трудност: Лесно
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 15 минути
Общо време: 30 минути

Необходими продукти:

500 гр. кайма 1 к.л. червен пипер натрошен (не смлян) 1 к.л. лют червен пипер натрошен (не смлян)или люта чушка щипка черен пипер 3 скилидки чесън 1 глава лук средна (Аз слагам и малко чубрица) За плънката: 20 гр. кашкавал 30 гр. бекон

Как да си приготвим Сръбска плескавица на скара

Омесва се каймата с подправките.
Разделяте я на 4.
Във всяко кюфте слагате плънката.
Може и без нея.
Печем на скара или сач.
За гарнитура в случая прибавихме картофки на сача.
Публикувана от: на 25 Юли 2013 г., 21:55 ч., прочетена 3676 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
jenipuh
на 20:38, 9 Окт 2013 г. от
Там ги овалват в едро смлян лют пипер и ситно нарязан лук, но става много пикантно smile

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

jenipuh
на 20:36, 9 Окт 2013 г. от
Не, рецептата я взех от познати в Сърбия, там не я увиват.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 1 потребителя сметнаха този коментар за полезен

slavi61
на 10:06, 1 Сеп 2013 г. от
Предполагам че е вкусна ,но не трябва ли да е увита в було всяка една?

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 2 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Сръбска плескавица на скара

Картофени кюфтенца с кайма

Картофени кюфтенца с кайма

Слагаме картофите да се сварят. Режем лука на ситно и ги…

коментари (0)
от: тюркинята
Мусака с картофи II

Мусака с картофи II

В тенджера задушете ситно накълцания лук до неговото побеляване…

коментари (2)
от: Гергана Фиданова
Пълнени чушки с пилешка кайма в гювеч

Пълнени чушки с пилешка кайма в гювеч

Омесете каймата с ориза, яйцето, настъргания кромид, посолете я и…

коментари (0)
от: Маргарита Димитрова гр. Червен бряг, обл. Плевенска
Странна мусака

Странна мусака

Гъбите се нарязват на ситно и се слагат в малко подсолена вода,…

коментари (1)
от: ангелче
Подлютени кюфтета на фурна

Подлютени кюфтета на фурна

Каймата се омесва добре със ситно нарязаните лук, магданоз, люти…

коментари (0)
от: tsveti05, гр. София
mari_samanta
Запазена на 2014-01-21 13:33:35
slavi61
Запазена на 2013-09-01 10:05:13
mastora
Запазена на 2013-08-12 17:05:57
Myla
Запазена на 2013-07-31 14:17:51
svetla70n
Запазена на 2013-07-29 08:19:05

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме