Сръбска плескавица на скара

Сръбска плескавица на скара
(1)
ОТ:
на 25 Юли 2013 г., 21:55 ч.
Порции: 4
Трудност: Лесно
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 15 минути
Общо време: 30 минути

Необходими продукти:

500 гр. кайма 1 к.л. червен пипер натрошен (не смлян) 1 к.л. лют червен пипер натрошен (не смлян)или люта чушка щипка черен пипер 3 скилидки чесън 1 глава лук средна (Аз слагам и малко чубрица) За плънката: 20 гр. кашкавал 30 гр. бекон

Как да си приготвим Сръбска плескавица на скара

Омесва се каймата с подправките.
Разделяте я на 4.
Във всяко кюфте слагате плънката.
Може и без нея.
Печем на скара или сач.
За гарнитура в случая прибавихме картофки на сача.
Публикувана от: на 25 Юли 2013 г., 21:55 ч., прочетена 4069 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
jenipuh
на 20:38, 9 Окт 2013 г. от
Там ги овалват в едро смлян лют пипер и ситно нарязан лук, но става много пикантно smile

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

jenipuh
на 20:36, 9 Окт 2013 г. от
Не, рецептата я взех от познати в Сърбия, там не я увиват.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 1 потребителя сметнаха този коментар за полезен

slavi61
на 10:06, 1 Сеп 2013 г. от
Предполагам че е вкусна ,но не трябва ли да е увита в було всяка една?

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 2 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Сръбска плескавица на скара

Кайма с ориз и картофено пюре

Кайма с ориз и картофено пюре

Запържвате каймата с лука и черен пипер на вкус, слагате да…

коментари (0)
от: руслан
Птичи гнезда II

Птичи гнезда II

В тавичката в която ще се пече ястието се слага олио, нарязания на…

коментари (0)
от: Даринка Калева
Пастицио (Гърция)

Пастицио (Гърция)

Сварените макарони се смесват с половината настърган кашкавал и…
Пиперена мусака

Пиперена мусака

Покриваме дъното на тавата с печените чушки с лицевата страна на…
Пържени кюфтета с доматен сос

Пържени кюфтета с доматен сос

Омесваме каймата с чубрицата, червения пипер, черния пипер,…
mari_samanta
Запазена на 2014-01-21 13:33:35
slavi61
Запазена на 2013-09-01 10:05:13
mastora
Запазена на 2013-08-12 17:05:57
Myla
Запазена на 2013-07-31 14:17:51
svetla70n
Запазена на 2013-07-29 08:19:05

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме