Сръбска плескавица на скара

Сръбска плескавица на скара
(1)
ОТ:
на 25 Юли 2013 г., 21:55 ч.
Порции: 4
Трудност: Лесно
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 15 минути
Общо време: 30 минути

Необходими продукти:

500 гр. кайма 1 к.л. червен пипер натрошен (не смлян) 1 к.л. лют червен пипер натрошен (не смлян)или люта чушка щипка черен пипер 3 скилидки чесън 1 глава лук средна (Аз слагам и малко чубрица) За плънката: 20 гр. кашкавал 30 гр. бекон

Как да си приготвим Сръбска плескавица на скара

Омесва се каймата с подправките.
Разделяте я на 4.
Във всяко кюфте слагате плънката.
Може и без нея.
Печем на скара или сач.
За гарнитура в случая прибавихме картофки на сача.
Публикувана от: на 25 Юли 2013 г., 21:55 ч., прочетена 3102 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
jenipuh
на 20:38, 9 Окт 2013 г. от
Там ги овалват в едро смлян лют пипер и ситно нарязан лук, но става много пикантно smile

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

jenipuh
на 20:36, 9 Окт 2013 г. от
Не, рецептата я взех от познати в Сърбия, там не я увиват.

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

slavi61
на 10:06, 1 Сеп 2013 г. от
Предполагам че е вкусна ,но не трябва ли да е увита в було всяка една?

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 1 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Сръбска плескавица на скара

Картофено Руло

Картофено Руло

Картофите се варят. После се белят мачкат се и се разстилат в…

коментари (0)
от: Диана
Плескавица

Плескавица

1. Беконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета. Каймата се…

коментари (0)
от: Стоянка Иванова Борисова
Голи сарми

Голи сарми

Зелето се нарязва и се вари до омекване. Лукът, ориза и каймата се…

коментари (0)
от: burnin_ise
Кюфтета в доматен сос

Кюфтета в доматен сос

Слагаме 1 литър вода да заври в тенджера. През това време каймата…

коментари (1)
от: мими бс
Мусака "Импровизация" на Вили

Мусака "Импровизация" на Вили

Сваряват се граха и морковите, нарязаният лук, краставичката и се…

коментари (0)
от: Виолета
mari_samanta
Запазена на 2014-01-21 13:33:35
slavi61
Запазена на 2013-09-01 10:05:13
mastora
Запазена на 2013-08-12 17:05:57
Myla
Запазена на 2013-07-31 14:17:51
svetla70n
Запазена на 2013-07-29 08:19:05

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме