Сух таратор

(4)
ОТ:
на 15 Декември 2008 г., 12:38 ч.
Време за подготовка: 15 минути

Необходими продукти:

1 краставица 1/2 вр. копър 1/2 вр. магданоз 3 скилидки чесън 1 шепа ореховиядки 2 кофички кисело мляко(3,6 % масленост) сол черен пипер на вкус олио на вкус

Как да си приготвим Сух таратор

1. Киселото мляко се слага в подходяща купа и към него се прибавят нарязаните на ситно краставица чесън копър и магданоз.
2. Орехите се счукват в хаванче и се сипват в купата.
3. Поръсва се със сол и черен пипе полива се с олиото и се разбърква добре.
Публикувана от: на 15 Декември 2008 г., 12:38 ч., прочетена 9024 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Сух таратор

Бяла разядка

Бяла разядка

Чесънът се обелва и се пасира с киселото мляко. В дълбок съд се…
Печурки върху канапе от пухкави картофи

Печурки върху канапе от пухкави картофи

Обелете и сварете картофите. Отцедете ги от водата и ги…
Чипс от червено цвекло

Чипс от червено цвекло

Почистете и обелете цвеклото. Нарежете го по дължина с белачка за…
Пълнени варени яйца

Пълнени варени яйца

Сварените яйца се разрязват по дължина на две. Изваждат се…
Пиле жулиен със синьо сирене

Пиле жулиен със синьо сирене

Пилешкото филе и киселите краставички се нарязват на ивици.…
denito_1375
Запазена на 2012-11-23 14:52:25
kalinka.klinkova
Запазена на 2012-10-16 15:01:48
gerito
Запазена на 2012-09-10 13:20:11

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме