Таратор

Таратор
(16)
ОТ:
на 24 Ноември 2008 г., 12:59 ч.
Порции: 1
Време за подготовка: 15 минути

Необходими продукти:

1 коф. кис. мляко 1 прясна краставица 1-2 стръкчета копър 1-2 ч.л. сол 1 кофичка вода 2 ч.л. олио 1-2 скилидки чесън

Как да си приготвим Таратор

Краставицата се настъргва(или нарязва на малки кубчета) и се сипват при разбитото мляко с водата. Добавя се нарязания на ситно копър, олиото и счукания чесън.
Публикувана от: на 24 Ноември 2008 г., 12:59 ч., прочетена 7420 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Таратор

Пролетна супа от тиквички

Пролетна супа от тиквички

1 1/2 литра вода с олиото и солта завира. Поставят се тиквичките с…

коментари (1)
от: Миленка
Фина пилешка крем супа

Фина пилешка крем супа

Сварявате пилешкото месо, ако пилето е с костите, то запазете…

коментари (0)
от: plankov
Пилешка супа

Пилешка супа

Сварявате пилето и го обезкостявате.Връщате го в…

коментари (0)
от: Веселин Василев
Студена лятна супа

Студена лятна супа

В тенджера се слага водата с 1 щипка сол да заври, когато водата е…

коментари (0)
от: fantazi boy ruse
Жътварска чорба

Жътварска чорба

Обелваме краставиците и ги нарязваме на кубчета. Слагаме ги в…

коментари (3)
от: Силвия Георгиева
tanqq@abv.bg
Запазена на 2012-09-19 13:37:18
joroch
Запазена на 2012-03-26 18:15:06
pachanga42
Запазена на 2012-01-23 22:22:52
sneji_1888
Запазена на 2011-10-22 23:00:49

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме