Таратор

Таратор
(16)
ОТ:
на 24 Ноември 2008 г., 12:59 ч.
Порции: 1
Време за подготовка: 15 минути

Необходими продукти:

1 коф. кис. мляко 1 прясна краставица 1-2 стръкчета копър 1-2 ч.л. сол 1 кофичка вода 2 ч.л. олио 1-2 скилидки чесън

Как да си приготвим Таратор

Краставицата се настъргва(или нарязва на малки кубчета) и се сипват при разбитото мляко с водата. Добавя се нарязания на ситно копър, олиото и счукания чесън.
Публикувана от: на 24 Ноември 2008 г., 12:59 ч., прочетена 7824 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Таратор

Жътварска чорба

Жътварска чорба

Обелваме краставиците и ги нарязваме на кубчета. Слагаме ги в…

коментари (3)
от: Силвия Георгиева
Супа от топено сирене

Супа от топено сирене

Във вряща вода в средно голяма тенджера се слага топеното сирене…
Картофена крем супа

Картофена крем супа

Разтопи маслото в голяма тенджера с гореща вода. Добави…

коментари (0)
от: Мая Робертинова
Боб чорба с белен боб

Боб чорба с белен боб

Варете 30 минути боба, нарязани на дребно глава лук, чушка, домат,…

коментари (2)
от: Цвети
Kарашка супа

Kарашка супа

Запържват се праза и месото,нарязано на малки кубчета. Залива се…

коментари (0)
от: Нели Йоргова
tanqq@abv.bg
Запазена на 2012-09-19 13:37:18
joroch
Запазена на 2012-03-26 18:15:06
pachanga42
Запазена на 2012-01-23 22:22:52
sneji_1888
Запазена на 2011-10-22 23:00:49

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме