Ябълкова пита

Ябълкова пита
(14)
ОТ:
на 21 Февруари 2009 г., 10:40 ч.
Порции: 5-6
Време за подготовка: 30 минути
Време за готвене: 40 минути
Общо време: 1 час и 10 минути

Необходими продукти:

4-5 обелени настъргани ябълки 5 яйца 200 гр. захар 1 к.ч. олио 400 гр. брашно 1 бакпулвер 1 ванилия

Как да си приготвим Ябълкова пита

Разбиват се яйцата и захарта до побеляване, след това се добавя олиото, ябълките и брашното смесено с бакпулвера и се бърка леко. Пече се на умерена фурна до зачервяване.

Приятен апетит!
Публикувана от: на 21 Февруари 2009 г., 10:40 ч., прочетена 9688 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.
aleksandra
на 14:36, 15 Ное 2010 г. от
ne mi haresva 4ak tolkova ama i ne e lo6o

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Смъки
на 15:41, 20 Дек 2009 г. от
Еe тва пече ли се кво се прави.. Смис още съм начинаеща за това питам ... :?

Беше ли ви полезен този коментар? [ ДА ] 0 потребителя сметнаха този коментар за полезен

Пет подобни рецепти на Ябълкова пита

Карамелизирани орехи

Карамелизирани орехи

Карамелизирате захарта в съд с малко вода, като бъркате до хубав…

коментари (0)
от: Ати
Сладък салам с локум

Сладък салам с локум

В купа натрошавате бисквитите. Слагате мекото масло и орехите и…

коментари (0)
от: Ати
Кекс Стаси

Кекс Стаси

Яйцата се разбиват добре със захарта. Содата се разбърква в…

коментари (0)
от: Стаси
Сладкиш "Дамски каприз"

Сладкиш "Дамски каприз"

Яйцата се разделят на белтъци и жълтъци, разтопяваме маслото,…

коментари (0)
от: Пчеличката Мая
Млечен десерт "Десислава"

Млечен десерт "Десислава"

Макароните се варят за 10 минути в 1 литър вода, махат се от…

коментари (0)
от: Десислава Георгиева Чанева гр. Карнобат
tanya7
Запазена на 2013-05-20 13:02:39
диана петрова
Запазена на 2013-04-12 17:23:05
onlyone2
Запазена на 2011-11-17 10:30:08
Emilya
Запазена на 2011-10-06 17:12:14

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)

Благодарим ти, че проявяваш желание да ни помогнеш да подобрим качеството на рецептите, публикувани в сайта, преди да пуснем новия Vkusnotiiki.bg, където ще бъдат прехвърлени най-добрите налични рецепти.

Моля сигнализирай за нередност в тази рецепта, като неправилни име, снимка, продукти, правописни грешки или друго - просто опиши накратко проблема в полето по-долу:










Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.bg. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме