Печен омлет

Порции: 1
Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 20 минути
Общо време: 30 минути

Необходими продукти:

3 яйца 25 гр бекон(шунка,салам) 25 гр кашкавал 25 гр топено сирене(пушено сирене) 25 гр масло 1/2 червена чушка 2 стръка магданоз 1 с.л. вода сол черен пипер лист алуминиево фолио

Как да си приготвим Печен омлет

Яйцата се разбиват малко с вода. Загряваме маслото в тефлонов тиган и изсипваме яйцата, посоляваме. Обръщаме омлета да се изпържи и от другата страна. Изважда ме омлета в/у фолиото и редим бекона на парченца, кашкавала, сиренето на парченца нарязани, чушката на тънки ивички,магданоза на ситно и поръсваме с черен пипер.

Правим роло и завиваме стегнато с фолиото. Запичаме го десетина минути във фурната.

Сервира се със сос бешамел или с майонеза.
Публикувана от: на 29 Юни 2007 г., 15:54 ч., прочетена 13027 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Печен омлет

Сирене и яйца по врачански ала Кремена

Сирене и яйца по врачански ала Кремена

Доматите се нарязват (рендосват) и се слагат в тава на котлона да…

коментари (0)
от: Кремена Петрова
Пъдпъдъчени яйца с кремвирши

Пъдпъдъчени яйца с кремвирши

1. Запържете лука и добавете червения пипер. 2. Нарежете кренвирша…

коментари (0)
от: Христина Тодорова
Омлет с картофи

Омлет с картофи

Нарязват се картофите и лука на тънки филийки и се задушават в…

коментари (0)
от: GEORGI ANGELOV
Тиквички с яйца и сирене

Тиквички с яйца и сирене

Нарязват се тиквичките на колелца. Смесваме ориза копъра и…

коментари (0)
от: guga80@abv.bg
Ориз с яйца и зеленчуци по китайски

Ориз с яйца и зеленчуци по китайски

Ориза се вари 10-15 минути, докато стане почти готов, но не и до…
StKiprin
Запазена на 2013-04-21 19:19:47
pachanga42
Запазена на 2012-03-24 18:09:44
pancheva81
Запазена на 2012-03-12 15:51:13
boby
Запазена на 2011-12-12 18:42:13
titiana_1971
Запазена на 2011-09-27 20:50:38

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)

Благодарим ти, че проявяваш желание да ни помогнеш да подобрим качеството на рецептите, публикувани в сайта, преди да пуснем новия Vkusnotiiki.bg, където ще бъдат прехвърлени най-добрите налични рецепти.

Моля сигнализирай за нередност в тази рецепта, като неправилни име, снимка, продукти, правописни грешки или друго - просто опиши накратко проблема в полето по-долу:










Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.bg. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме