Посно прясно зеле

Порции: 4
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 45 минути
Общо време: 60 минути

Необходими продукти:

1 зелка 1 ч.ч. настъргани домати (или от консерва) 1 с.л. с връх червен пипер 100 гр. олио сол

Как да си приготвим Посно прясно зеле

Зелката се нарязва, посолява и се смачква, слага се в тенджера, добавя се олиото, вода до средата на зелето и варим на умерен огън около 30 мин., добавяме доматите и червения пипер и варим на тих огън до омекването на зелето.
Публикувана от: на 23 Март 2008 г., 22:45 ч., прочетена 27894 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Посно прясно зеле

Тиквички с домати

Тиквички с домати

Тиквичките се настъргват. Обелените домати и кашкавалът се…
Картофено руло с лапад

Картофено руло с лапад

Сварените картофи се настъргват на ренде Лапада се бланшира,…
Тиквички с кисело мляко

Тиквички с кисело мляко

Тиквичките се измиват, нарязват на кръгчета и се пържат (може да…
Картофи  "Дофен"

Картофи "Дофен"

Обелените картофи сваряваме и намачкваме на пюре. В тенджера…
Пълнени тиквички с картофи и сметана

Пълнени тиквички с картофи и сметана

Тиквичките разрязваме на две половини по дължина, намазваме ги с…
koshta
Запазена на 2012-10-09 22:11:52
d2s2
Запазена на 2012-03-06 10:15:26

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме