Посно прясно зеле

Порции: 4
Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 45 минути
Общо време: 60 минути

Необходими продукти:

1 зелка 1 ч.ч. настъргани домати (или от консерва) 1 с.л. с връх червен пипер 100 гр. олио сол

Как да си приготвим Посно прясно зеле

Зелката се нарязва, посолява и се смачква, слага се в тенджера, добавя се олиото, вода до средата на зелето и варим на умерен огън около 30 мин., добавяме доматите и червения пипер и варим на тих огън до омекването на зелето.
Публикувана от: на 23 Март 2008 г., 22:45 ч., прочетена 27354 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Посно прясно зеле

Гъби с ориз

Гъби с ориз

Измийте гъбите нарежете ги и сварете в подсолена вода. Измийте…
Ориз със зеленчуци

Ориз със зеленчуци

Гъбите се измиват, нарязват и задушават в олиото, добавя се…
Тиквички с ориз на фурна

Тиквички с ориз на фурна

В тавичка запържваме лука до златисто. Добавяме нарязаните на…

коментари (1)
от: Недялка Антонова
Панирани пълнени гъби

Панирани пълнени гъби

Гъбите се разделят и в калпачетата се слага по малко зехтин,…

коментари (1)
от: Ева Караиванова
Талятели с моцарела и сушени домати

Талятели с моцарела и сушени домати

Талятелите се сваряват. Запържват се в тиган с малко мазнина…

коментари (0)
от: Ева Караиванова
koshta
Запазена на 2012-10-09 22:11:52
d2s2
Запазена на 2012-03-06 10:15:26

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме