Ягодов чийзкейк без печене

Ягодов чийзкейк без печене
(8)
ОТ:
на 29 Юни 2009 г., 15:02 ч.
Порции: 2-3
Време за подготовка: 20 минути
Време за готвене: 30 минути
Общо време: 50 минути

Необходими продукти:

100 гр. обикновени бисквити 60 гр. краве масло 40 гр. лешници 2 с.л. захар КРЕМ 200 гр. ягоди 100 гр. крема сирене 100 гр. течна сладкарска сметана 50 гр. пудра захар 1/2 ч.л. ванилова есенция 1 ч.л. настъргана кора от лимон

Как да си приготвим Ягодов чийзкейк без печене

• Бисквитите се смилат в блендер заедно с почистените лешници.
• Прибавя се захарта и мекото краве масло.
• Отново се смила.
• Отделно в малка купа се разбива крема сиренето, заедно с пудрата захар с помощта на миксер.
• В друга купа се разбива сладкарската сметана.
• Прибавя се настърганата кора на лимон, ваниловата есенция и крема сиренето.
• Разбърква се и се добавят нарязаните на кубчета ягоди.
• В откопчаваща се тава (диаметър 14-16 см) се слага бисквитеният блат и се натиска добре с помощта на чаша.
• Отгоре се поставя ягодовият крем.
• Чийзкейкът се поставя в хладилник да стегне за 2-3 часа.
• Отгоре се украсява с нарязани ягоди.
Публикувана от: на 29 Юни 2009 г., 15:02 ч., прочетена 21800 пъти
Моля регистрирайте се или влезте в профила си за да добавите нов коментар.

Пет подобни рецепти на Ягодов чийзкейк без печене

Бухтичките на Теринцето

Бухтичките на Теринцето

Разбиват се яйцата, добавя се солта, в киселото мляко се добавя…

коментари (0)
от: СУЗИ
Бисквитени топчета в кокосови стърготини и шоколадови пръчици

Бисквитени топчета в кокосови стърготини и шоколадови пръчици

Натрошете бисквитите на много ситно и към тях прибавете…

коментари (5)
от: Маргарита Димитрова гр. Червен бряг, обл. Плевенса
Сладки възглавнички

Сладки възглавнички

Омесете тесто от посочените продукти и оставете тестото да…

коментари (0)
от: Маргарита Димитрова гр. Червен бряг, обл. Плевенска
Бързи топчета

Бързи топчета

Начупвате бисквитите на парченца или ги строшавате. След това…

коментари (0)
от: ема
Орехови таралежчета

Орехови таралежчета

Маслото се разбива до пухкавост с пудрата захар. Прибавят се при…

коментари (0)
от: Десислава Шабанова, 11 годишна
Mousy
Запазена на 2012-05-24 16:03:08
lena doncheva
Запазена на 2012-01-04 15:26:58
onlyone2
Запазена на 2011-11-17 10:34:54
sevdi
Запазена на 2011-09-11 17:15:33

След като изберете снимка натиснете бутона "Изпрати"

Изберете снимка

  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да надвишава 4 MB
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 300 пиксела (500х300)

Добавете линк към снимка:



  • Само jpg / jpeg / gif / png формати на снимката се приемат
  • Не трябва да е по-малка от 500 пиксела x 500 пиксела (500х500)







Какво е "Одобрена от кухнята"?

Това са рецепти, които са преминали през редакцията на Vkusnotiiki.net. Това гарантира надежността на всяка рецепта.

Кутия (0)
Искате да държите всичките си рецепти на едно място?

Регистрирайте се сега за да запазите любимите ви рецепти в една кутия.
Имейл
Парола забравена?
регистрация
запомни ме