Нужни продукти за пазаруване

2 пилешки пържоли
300 гр. шунка
200 гр. кисели краставички
200 гр. готварска сметана
5 триъгълничета топено сирене
1/2 пакетче масло
1 щипка черен пипер
сол на вкус
Нужно Време
подготовка 20 минути
готвене 10 минути
общо 30 минути

Стъпки

Маслото се слага в тенджера или по висок тиган и се разтапя. Месото се нарязва на средно дебели ленти и се прибавя при маслото. Пържи се до побеляване. После се прибавят и краставиците и шунката нарязани също на ленти. Бърка се за 3-4 минути. После се прибавя и топеното сирене до разтопяването му. Накрая се сипва сметаната, черния пипер и солта. Бърка се до пожеланото от вас сгъстяване. Приятен апетит.

Mнения на кулинари

добави коментар

vanilina_92 коментира

08.01.2013 г. 12:53 Полезен 12

Пробвах и стана много вкусно! Адмирации за рецептата :)

Краси коментира

06.05.2011 г. 15:15 Полезен 40

Невероятно вкусно. Бързо и лесно за приготвяне, в същото време е ефектно. Аз прибавям и гъбки, които запържвам с месото /правила съм и със свинско/.Изпържвам бланширани картофи, поставям ги в чиния и преди сервиране ги заливам с готовото ястие.

Невероятно вкусно. Бързо и лесно за приготвяне, в същото време е ефектно. Аз прибавям и гъбки, които…

Petq Slavova Dobreva коментира

18.03.2011 г. 14:01 Полезен 6

i az q probvah samo 4e dobavih surova zelena piperka narqzana na julien4eta stava super. :)