Нужни продукти за пазаруване

500 гр. кайма
1 к.л. червен пипер натрошен (не смлян)
1 к.л. лют червен пипер натрошен (не смлян) или люта чушка
щипка черен пипер
3 скилидки чесън
1 глава лук средна
(Аз слагам и малко чубрица)

За плънката:

20 гр. кашкавал
30 гр. бекон
Нужно Време
подготовка 15 минути
готвене 15 минути
общо 30 минути

Стъпки

I

Омесва се каймата с подправките.

II

Разделя се на 4.

III

Във всяко кюфте слагате плънката.

IV

Може и без нея.

V

Печете на скара или сач.

VI

За гарнитура в случая прибавихме картофки на сача.

Mнения на кулинари

добави коментар

jenipuh коментира

09.10.2013 г. 20:38 Полезен 4

Там ги овалват в едро смлян лют пипер и ситно нарязан лук, но става много пикантно :)

jenipuh коментира

09.10.2013 г. 20:36 Полезен 2

Не, рецептата я взех от познати в Сърбия, там не я увиват.

slavi61 коментира

01.09.2013 г. 10:06 Полезен 5

Предполагам че е вкусна ,но не трябва ли да е увита в було всяка една?