Нужни продукти за пазаруване

500 гр. свинско месо
500 гр. картофи
100 гр. зелен фасул
100 гр. грах
2 бр. чушки
1 бр. морков
1 бр. малък син домат
2 бр. червени домата
магданоз
черен пипер
червен пипер
олио
1 гл. лук
сол
Нужно Време
подготовка 45 минути
готвене 60 минути
общо 105 минути

Стъпки

Свинското месо се реже на кубчета и се пържи в малко олио до зачервяване. Изважда се и на негово място се слага нарязаният лук, бърка се малко и се добавят нарязаните зелен фасул, чушки, морков, син домат и грах, като поомекнат се добавят настърганите домати, бърка се от време на време(зеленчуците може да са от консерви или замразени). Като се посгъсти, сместа се изсипва в тава или гювеч заедно с месото и картофите нарязани на кубчета, добавя се черния пипер, червения пипер, солта, магданоза и 1 ч.ч. вода или повече, ако обичате повече сос. Пече се 1 час на 200 градуса.

Mнения на кулинари

добви коментар

kalin коментира

20.02.2010 г. 17:40 Полезен 2

хаха, ТЕ КАРТОФИТЕ СА ГИ СЛОЖИЛИ САМО ЗАРАДИ ИМЕТО

николай коментира

15.09.2009 г. 11:48 Полезен 4

всичко хубаво ама картофите какво да ги правим 500гр ще си ги държим за другия път.внимаваите като пишете