Нужни продукти
1 кг. агнешко месо
1 патладжан
1 домат
1 гл. червен лук
1 зелена чушка
100 г. масло
2 с.л. брашно
2 с.л. доматено пюре
1 люта чушка
чер пипер
риган
сол
червен пипер
Нужно Време
подготовка - - минути
готвене 60 минути
общо 60 минути
Стъпки

В тиган, агнешкото месо се запържва с нарязания на ситно лук, прибавя се патладжана нарязан на кубчета и червения домат на кубчета, прибавя се и чушката нарязана на ситно, риган и накрая лютата чушка на ситно. В друг тиган се разтапя маслото и се запържва брашното и се изсипва разбитото с малко вода доматено пюре. Агнешкото с другите зеленчуци се изсипва в тава залива се с брашнената смес и се пече 1 час.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти