Жулвена Николова
ЗА рецептата

Ако не желаете много майонеза може да сложите повечко кисело мляко, както и можете да си добавите няколко капки изстискан лимонов сок пожелание! Да ви е сладко!

Нужни продукти
2 - пилешки бутчета
1 - глава чесън
1 с.л. - кисело мляко
филии хляб за препичане
1 пак. майонеза
сол
черен пипер
магданоз по избор
Нужно Време
подготовка 45 минути
готвене 15 минути
общо 60 минути
Стъпки

Пилешкото месо се сварява много добре, след което се отделя от кокалите и се пасира с пасатор или кухненски робот до не-прекалено ситно.
Прибавя се чесънът, който предварително е смачкан с машинка за чесън, след което черният пипер, солта, майонезата и киселото мляко.
Разбърка се хубаво докато се смесят всичките продукти, взимате една препечена филийка с форма каквато сте изрязали преди да ги препечете и поставяте малко от пастата и стръкче магданоз!

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти