Нужни продукти
600 гр. телешко месо
1/2 глава целина (листа от целина)
1 морков
2 дафинови листа
6 картофа
2 домата
1 гл. лук
черен пипер
сол
магданоз
Нужно Време
подготовка 10 минути
готвене 60 минути
общо 70 минути
Стъпки

Нарежете месото на парчета и го сложете в тенджера с 3 л вода да ври под капак. Оберете пяната. Когато месото започне да омеква, посолете, прибавете нарязаните на ситно морков, целина, лук, картофите на едро, черен пипер, дафинови листа. Когато картофите омекнат добавяме настърганите домати. Оставяме да поври да се сварят и доматите. Накрая наръсваме с магданоз.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
03.10.2011 г. 22:59 Полезен 3

За предпочитане е лимонов сок, вместо оцет,става по вкусно ако пеибавите и смлиан чер пипер и малко чист зехтин.

Anna Bojilova
Anna Bojilova коментира
26.01.2010 г. 18:14 Полезен 7

след като стане готово сервираите и ако искате слоjете малко xрен с оцет за вкъс

Emil
Emil коментира
Подобни рецепти