Нужни продукти
салата айсберг
1 консерва риба тон
1/2 консерва царевица
чеснов сос:
1/2 пак. майонеза
1 с.л. кисело мляко
1-2 силидки чесън (на вкус)
1-2 стръка копър
черен пипер
сол
подготовка
15
минути
готвене
15
минути
общо
30
минути
Стъпки
Нарязваме салатата айсберг, отгоре слагаме царевицата(слагам на око зависи колко обичате царевица) после прибавяте рибата тон. Слагаме млякото и майонезата в удобен съд и разбъркваме, прибавяме чесъна и копъра и пак разбъркваме, след това слагаме сол и черен пипер на вкус и разбъркваме. Опитваме соса, колко добре се е получил и го сипваме внимателно върху салатата. Bon apetit mes amis! :)
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти