Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    1 домат                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    125 г моцарела                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 консерва аншоа                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 варено яйце за украса                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    маслини                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    зехтин                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    сол                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                10
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                10
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                20
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Доматите и моцарелата се режат на кръгчета.
Аншоата се навива на руло и се закрепя с клечка за зъби.
Първо се нареждат доматите след това върху тях моцарелата и най-отгоре се забожда клечката с аншоата.
Поръсва се със сол и зехтин. Украсява се с маслините и вареното яйце.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти