Нужни продукти
500 гр. картофи
1 кафена чаша горчица
1 кафена чаша балсамов оцет
1 глава червен лук
1 кафена чаша зехтин
1 кафена лъжица къри
1 кафена лъжица кимион
1 кафена лъжица куркума
подготовка 90 минути
готвене 20 минути
общо 110 минути
Стъпки

Предварително обелете, нарежете и сварете картофите във вряща вода за около 10-15 минути. Изцедете водата и добавете нарязания лук. Добавете оцета, зехтина, горчицата, кърито, кимиона и куркумата. Объркайте добре, за да се смесят подправките и да овкусят всяко късче. Оставете да престои около 1 час, за да се смесят ароматите.
Изсипете сместа в алуминиево фолио и запечете на скара за около 20 минути.
Сервирайте ястието топло.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
23.03.2013 г. 14:58 Полезен 0

не ми е идвало на ум да опека на скара картофена салата.. но пък става, защо не

Myla коментира
Подобни рецепти