Нужни продукти
2 яйца
1 бакпулвер
1 ванилия
1 ч.ч. захар
100 гр. праскови (плода) който се състои в компта
300 гр. брашно
100 мл. прясно мляко
100 мл. кисело мляко
маргарин
подготовка
20
минути
готвене
30
минути
общо
50
минути
Стъпки
Разбивате двете яйца.
Прибавяте бакпулвера и ванилията.
Изсипвате чаената чаша захар.
Бъркате сместа и прибавяте брашното, прясното и кисело мляко. След като сместа се е сгъстила, накъсвате плода от компота и го добавяте към купата със сместа.
Намазвате тавата с маргарин и изсипвате суровата смес в тавата. На загрят фурна 150 градуса се пече 20-25 мин.
Mнения на кулинари
добави коментар
Подобни рецепти