Нужни продукти
1 пакет домашна юфка
4 яйца
1 1/2 ч.ч. захар
1 л. прясно мляко
1/2 пакетче масло
1 ванилия
олио
подготовка 30 минути
готвене 30 минути
общо 60 минути
Стъпки

В подмазана с олио тава се разстила юфката, отгоре се нарязва маслото и се запича във фурната, докато се стопи маслото и юфката леко се препече. През това време яйцата се разбиват със захарта, млякото и ванилията. Със сместа се залива юфката и се пече на умерена фурна за около 20-30 мин.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
15.10.2010 г. 10:18 Полезен 1

Баницата с юфка е разкошна.По същият начин я приготвям от години.Дори, когато бързам не я запичам предварително.Също става хубава.Моите деца много я обичат.Опитайте.Става бързо и лесно.

Лилия Стефанова коментира
Подобни рецепти