Салата с пилешко месо
По желание могат да се прибавят парченца портокал или сока на 1 портокал. Вкусът е страхотен! Освен портокалът може да аранжирате салатата с ананас и мандарини.
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    400 г. бяло пилешко месо                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    50 г. праз лук                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 лимон                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    300 г. картофи                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    100 г. майонеза                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    1 с.л. олио                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    черен пипер                                    
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    сол                                    
                                
                                                                                        Стъпки
                            Месото от пилето се сварява и се нарязва на малки парченца. Празът се нарязва на кръгчета и се задушава в олиото. В дълбока купа се изсипва майонезата, която се подправя с черен пипер. Добавят се лимонов сок, пилешкото месо, лукът.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти