Нужни продукти
100 гр. кaймa-cмec
1 лук
2-3 скилидки чесън
1 домат
1 люта чушка
2 тънки филийки пушено топено сирене
1 бекон
1 яйце
чубрица
кимион
кетчуп
подготовка 10 минути
готвене 25 минути
общо 35 минути
Стъпки

Kaймaта - cмec се запържва със ситно нарязания лук и няколко скилидки чесън. Подправя се с чубрица, кимион и кетчуп. На дъното на гювечето се слага малко от каймата, отгоре - парче домат и чушка и отново от каймата. След това се слагат тънки филийки пушено топено сирене и бекон. Отгоре се счупва яйце.
Пече се на 200 градуса около 25 мин.

сготвих
Mнения на кулинари
добави коментар
18.02.2012 г. 13:56 Полезен 1

Като го сложиш в чиния изгледа като мусака. Не е лошо. Ако обичате месо ще Ви хареса.

Gladna коментира
02.10.2011 г. 15:44 Полезен 1

гювеча стана доста добър,само яйцето не ми се изпече както трябва.

blue__hell коментира
Подобни рецепти