Карамелизирани орехи
                                Нужни продукти                                
                            
                                    
                                    1 кг орехи - не печени                                     
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    500 кг захар                                     
                                
                                                                                                                            
                                    
                                    малко вода за карамелизирането                                    
                                
                                                                                        
                                        подготовка
                                        
                                                                                15
                                        минути
                                    
                                
                                        готвене
                                        
                                                                                15
                                        минути
                                    
                                
                                        общо
                                        
                                                                                30
                                        минути
                                    
                                Стъпки
                            Карамелизирате захарта в съд с малко вода, като бъркате до хубав кафяв цвят. Изсипвате вътре орехите и разбърквате, за да полепне карамела по тях. След което изсипвате орехите в поднос намазан с мазнина, и малко да поизтинат, след което ги отделяте един от друг. 
Да ви е сладко.
Mнения на кулинари
                                
                                    добави коментар                                
                            Подобни рецепти