Нужни продукти
100 гр. масло
100 гр. пудра захар
100 гр. настърган шоколад
5 жълтъка
5 белтъка
75 гр. галета.
подготовка
15
минути
готвене
30
минути
общо
45
минути
Стъпки
В дълбок съд сложете затопленото масло, студената захар, настъргания шоколад. Смесете много добре и разбъркайте с миксер докато получите гладък крем. Добавете един по един жълтъците и предварително разбитите на твърд сняг белтъци. Накрая добавете галетата и разбъркайте с дървена лъжица. Изсипете сместа в кръгла форма за торта и изпечете.
Mнения на кулинари
добави коментар
08.11.2011 г. 00:23
Какъв е диаметъра на тавичката, на колко градуса се пече и за колко време..На снимката същата торта ли е?
Подобни рецепти
да,и аз имам су6тият вупрос-на колко градуса и за колко време.Както е тортата на снимката ми се струва,че трябва да се полее с шоколадова глазура и да се настурjе отгоре шоколад.Така ли ре ?Благодаря.