Нужни продукти
100 гр. масло
100 гр. пудра захар
100 гр. настърган шоколад
5 жълтъка
5 белтъка
75 гр. галета.
Нужно Време
подготовка
15
минути
готвене
30
минути
общо
45
минути
Стъпки
В дълбок съд сложете затопленото масло, студената захар, настъргания шоколад. Смесете много добре и разбъркайте с миксер докато получите гладък крем. Добавете един по един жълтъците и предварително разбитите на твърд сняг белтъци. Накрая добавете галетата и разбъркайте с дървена лъжица. Изсипете сместа в кръгла форма за торта и изпечете.
Mнения на кулинари
добави коментар
19.11.2011 г. 13:08
da,i az imam su6tiqt vupros-na kolko gradusa i za kolko vreme.Kakto e tortata na snimkata mi se struva,4e trqbva da se polee s shokoladova glazura i da se nasturje otgore shokolad.Taka li re ?Blagodarq.
Подобни рецепти
Какъв е диаметъра на тавичката, на колко градуса се пече и за колко време..На снимката същата торта ли е?