Счупете яйцата в купа. Вземете празно шише, стиснете го, за да излезе въздуха, поставете го върху жълтъка и отпуснете шишето, за да влезе в него въздух…
Издърпайте дръжчицата и проверете какъв е цветът отдолу. Жълто или зелено - перфектно узряло. Кафяво - презряло. Ако имате трудност при откъсването на…
Здравейте, дами и господа! 1. Колко от вас мразите да чистите риба? Предполагам, че както аз така и вие не обичате тази досадна работа! Всъщност обаче…
Тези трикове са толкова често използвани, че е напълно задължително да ги знае всеки, които обича да готви. Те ще ти помогнат да си по-ефикасен в готвенето…
Вкусни кашкавалчета пане, може да получите по следния начин: Кашкавалът се потапя в смес от белтъци, разбити на сняг + 1 каф.чашка бира, после - в брашно…
Някой плодове и зеленчуци нямат нужда от много миене, но като цяло винаги е добре да измиваме под течаща вода, но не и вряла, защото това ще убие някои…