![Паниране на кашкавал с бира, белтъци и галета](/files/thumbs/8/3/c/83cc6a4f4b38abdeeceaa215acd8432b07c4a3cf/panirane-na-kashkaval-s-bira-beltyci-i-galeta__840_450.jpeg)
Паниране на кашкавал с бира, белтъци и галета
Вкусни кашкавалчета пане, може да получите по следния начин:
Кашкавалът се потапя в смес от белтъци, разбити на сняг + 1 каф.чашка бира, после - в брашно, отново - в белтъците с бира и накрая - галета.
"Става върховеееен!!!! Остава си мекичък и вкусен чак до другия ден. Рецептата е от един ресторант на Ревиерата, на който вече съм забравила името /беше преди 24-25 години/ - в посока Златните, точно преди разклона - в ляво. Минава се през една дъбова горичка, 20-30 стъпала и сте там!" - коментира Нели Живкова, която ми даде тази рецепта! :-)