За нас

За нас

Създадохме това, което обичаме да правим!

Вкуснотийки е един от водещите кулинарни сайтове в България с почти десетгодишна история. Благодарение на своите активни потребители през годините, в сайта има въведени и изпробвани хиляди рецепти за всеки вкус и повод. Всички те са обновени и поднесени по най-удобния за теб начин. Можеш да откриеш разнообразни готварски съвети, трикове, статии и много други полезни приложения от света на кулинарията, а най-интересното тепърва предстои.

От две години активно се работи по цялостното обновяване на сайта, като за целта са извършени многобройни проучвания и тестове, които позволиха да положим началото на една различна кулинарна общност. Място, където постиженията са ценени, а развитието ти като кулинар - неизбежно.

Иновативният алгоритъм на новия vkusnotiiki.bg се учи от теб и всеки път, когато споделяш или изпълняваш действие, свързано с някой потребител, блог или ястие, ти позволяваш на платформата да те опознае по-добре, като по този начин ти помага да развиваш готварските си умения и да получаваш само такова съдържание, каквото харесваш. Няма да спрем до тук - ние продължаваме ежедневно да обновяваме и развиваме платформата, за да може във всеки един момент напълно да отговорим на нуждите ти.

Нека ти разкажем как работи Вкуснотийки за теб - с помощта на Кулинарния си Блог, ти можеш да споделяш своите вкусови шедьоври, съвети и предпочитания за храна и напитки със своите последователи и приятели. В Кулинарната Книга пък може да организираш своите или чужди рецепти, в категории или цели менюта, които после лесно да споделиш или просто съхраниш завинаги (Да, точно така, Вкуснотийки ще пази твоите рецепти напълно безплатно - край с тефтерите и разпилените листчета). Ще имаш възможността да намериш стара или изгубена рецепта, да харесваш всякакви други рецепти, изпробвани и селектирани от нашия екип, но споделени от други любители готвачи като теб.

Представи си Facebook, но само за храна - Vkusnotiiki.bg! Да, тук можеш на воля да споделяш това, което обичаш да ядеш, пиеш, готвиш - ако на теб ти харесва, ще се хареса и на друг!

Обичаме да ни е вкусно, лесно и интересно и даваме от всичко по много - скоро ще се срещаме с интересни публични личности с афинитет към готвенето, любители готвачи (някой ден може дори да попаднеш в нашата класация и да бъдеш наш гост - виж сам как да станеш активна и полезна част от нашето общество), а също така ще те запознаем и с едни от най-добрите кулинарни майстори по света и у нас. Ще разкрием за теб най-големите тайни, които да отличат ястието ти. Казахме, че обичаме да ни е лесно и имаме точно това предвид - ще готвим за минути, без много подготовка и с продукти, които намираме в хладилника. Ще те изумим колко лесно може да бъде приготвянето на вкусна закуска, обяд или вечеря само в няколко стъпки!

Вкуснотийки не е просто кулинарна платформа - това е място за хората, които истински обичат храната и се стремят да живеят вкусно и в хармония със себе си!