Здравей! Приветстваме те във #Вкуснотийки - първата социална кулинарна платформа в България! Ако се регистрираш тук ще може да качваш, разглеждаш, оценяваш и коментираш рецепти; да създадеш своя кулинарен блог и много други функции, с които ще печелиш титли, значки и нови приятели, разбира се! Ние сме като теб, затова започни още днес своето ново приключение в света на Vkusnotiiki.bg и обменяй опит с нас!

Торти

Тортата е популярен десерт още от древни времена. А първите торти били доста различни от това, което сме свикнали да ядем днес. Тогава тортите приличали повече на хляб, подсладен с мед. За декорация се използвали сухи плодове и ядки.

До тук с историята, представяме ти колекцията от рецепти за "ТОРТИ" на Vkusnotiiki.bg създадена за теб от нашето кулинарно общество! Всички рецепти тук са проверени и опитани, а тортите невероятно вкусни. Разгледай ги, харесай ги, коментирай и обменяй опит с други любители готвачи като теб. А ако не виждаш любимата си торта, може да я добавиш още сега в няколко лесни стъпки - за целта трябва само да се регистрираш напълно безплатно в сайта.