Нужни продукти

7 бр. яйца
300 гр. захар
3 1/2 ч.ч. брашно
1 к.ч. олио
2 вида крем по избор.
250 гр. шоколад или марципан
Нужно Време
подготовка 60 минути
готвене 30 минути
общо 90 минути

Стъпки

Захарта и яйцата се разбиват с миксер докато се получи гъста смес.
След това се прибавят брашното и олиото.
Всичко се разбърква и се изсипва в голяма тава за печене, пече се на 200 градуса.
След това готовия блат се разделя на два равни блата и се нанася първият крем.
След това върху намазания с крем, блат слагате другия.
И нанасяте втория вид крем върху тортата от горе и от страни. Шоколада се разтопява на водна баня и се нанася върху вече готовата торта.
Нанасянето му става като сложите разтопения шоколад в найлоново пликче и срежете единия му ъгъл, след това започвате да го нанасяте върху тортата.
Вече готовия сладкиш се оставя на студено място за около 30 мин..

сготвих

Mнения на кулинари

добави коментар

Подобни рецепти