Вкусна закуска и чудесна компания в съботния ден, защо не и в неделния :-)
![Стъпка 1](/files/thumbs/a/c/c/accd140d324361722b3dc842d396eaf05bcace53/2017-10-06-20-33-30-83adc3c9__250_150.jpeg)
Тиквата се настъргва и към нея се добавя ванилията и канелата ( количество по желание)
![Стъпка 2](/files/thumbs/0/a/0/0a06cdf83030c90662c357059b8694d67772c60f/2017-10-06-20-41-44-dc604ebb__250_150.jpeg)
Върху корите се поръсва олио, което се разнася с лъжица; След това се слага от плънката тиква и се посипва с 2 супени лъжици захар, а по желание може да добавите стафиди и/или орехи. Навиваме и поставяме в тава; процедурата се повтаря за всеки две кори ...
![Стъпка 3](/files/thumbs/8/8/a/88a22c38f49803509aa697d16a4dce02c01b3a1a/2017-10-06-21-09-41-0ccdf445__250_150.jpeg)
Преди да се запече се поръсва отгоре с олио, захар и канела.
![Стъпка 4](/files/thumbs/3/a/b/3ab6acdeb36690fb4386ce36ca385f42ddc21ae6/2017-10-06-22-19-13-2fec4f9a---copy__250_150.jpeg)
Пече се на предварително загрята фурна 180 градуса за един час и 10 мин., до желаното зачервяване!
Да ви е вкусно! Оценете рецептата чрез коментар по-долу...